ekonomibloggar.nu

måndag, november 07, 2011

Tjäna pengar som säljare hos Adsite

Adsite är ett bolag som bildades år 2011 av Viktor Svensson och Tobias Larsson och båda dessa herrar jobbar som IT entreprenörer. Anledningen till att Adsite slog upp portarna var för att dom tyckte det saknades ett enkelt sätt för alla publishers att tjäna "de stora pengarna" som dom själva beskriver det. Man kan givetvis tjäna hyfsat bra med pengar hos vanliga affiliatenätverk men om du själv är involverad som jag vet du också att det är ganska tufft...

Adsite är lite annorlunda gentemot ett affiliatenätverk. Som namnet affiliatenätverk beskriver rör det endast sig om affiliatemarknadsföring på internet. Men Adsite jobbar också med telemarketing och det är ganska unikt idag. Målet är att förmedla ett modernt verktyg för att marknadsföra annonsörers produkter och tjänster just genom telemarketing. Jag gillar deras vision skarpt !

Hur kan man tjäna pengar ?

Först och främst, för att du ska kunna tjäna pengar genom Adsite behöver annonsörer ansluta sig till företaget. Detta blir inga problem då många annonsörer redan har sökt sig hit. Det du ska göra är att ansluta dig som säljare/publisher. Det är både enkelt och gratis att registrera ett Adsite konto.

Som säljare finns där en rad fördelar och här kommer några stycken.

* Du väljer själv vilka företag du vill arbeta med. Ibland kan företag skicka en förfrågan om du vill inleda samarbete men du är inte tvungen att tacka ja.

* Du väljer själv var du vill jobba och även när du vill jobba. Vill du ligga kvar i sängen på morgonen och arbeta lite ? Vill du kanske jobba på kvällen ? Vill du jobba när du är på semester ? Inga problem, det är du som väljer detta och ingen annan :)

* Du kan tjäna hur mycket som helst. Det finns ingen magisk gräns över hur mycket pengar du kan tjäna. Detta beror helt enkelt på dig själv och dina egna prestationer.

* Om du genererar endast 1 försäljning varje dag kan du ändå komma upp i 15.000 kr i månadslön! Låter väl inte så dumt ?

Jag såg en notis på Adsites hemsida att dom hade betalat ut ungefär 350.000 kr till sina säljare på de senaste 30 dagarna ! Så det finns en oerhörd potential kring vad Adsite erbjuder. Läs mer på Adsite.se

4 kommentarer:

 1. Har du själv någon erfarenhet av adsite? Funderar på att testa, men har själv relativt nyligen kommit igång med affiliateverksamhet så har fullt upp med de andra redan.

  SvaraRadera
 2. Jag har tyvärr inte hunnit testa detta inu. Hittade tjänsten för bara någon vecka sedan och ville gärna "få ut ordet" till mina läsare innan jag glömde det.

  Det är även för min egen del så jag kommer ihåg att bli medlem hos Adsite när jag har lite bättre med tid.

  Men det låter helt klart intressant och allt man kan tjäna pengar på vill jag gärna testa.

  SvaraRadera
 3. av egen erfarenhet är detta inget någon skall testa på...
  en rejäl bluff...

  SvaraRadera
 4. Kul att du delar med dig av dina erfarenheter. Kan du förklara lite mer utförligt vad som var bluff ?

  Fick man inte pengarna utbetalda ?

  SvaraRadera