ekonomibloggar.nu

måndag, november 07, 2011

Det är första gången jag ser något sånt här!

Igår kväll satt jag och leta efter något roligt och intressant att läsa på internet. Hittade då en artikel vars rubrik var "KeywordSpy – A Quick Review of Time Saving Software".

Det lät ju ganska intressant ! Vem vill inte spara en massa tid på att hitta rätt sökord !? Ni som arbetar med SEO känner nog igen er ganska bra skulle jag tro...

Jag läste igenom artikeln och längst ner hittar jag något som jag inte förväntade mig ett dugg... Här är ett utdrag på slutet av texten:

Klicka för större bild


Ni förstår vad jag menar ? Ser ganska skumt ut med en välskriven artikel på engelska och i slutet hittar man en länk med ankartexten "Tjäna pengar på Internet".
Som jag ser det är meningen med ett sånt här gästinlägg bara att placera sig högre hos sökmotorer som Google.

Jag tror nog att majoriteten av folket som läser bloggen www.internet-marketing-riches.com inte är svenskspråkiga så någon trafik av kvalité lär man inte se.

Man har sett många strategier för att bygga länkar till sajter men detta har jag aldrig någonsin sett ! Snyggt eller inte, det får man själv avgöra. Jag kliar iallafall mig i huvudet och tänker "Hur kan man godkänna ett sånt gästinlägg?" Det kan jag inte riktigt förstå...

Vill du läsa hela inlägget själv kan du göra det här.

Det hade varit kul att höra lite åsikter om detta så släng gärna iväg en kommentar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar