ekonomibloggar.nu

måndag, april 02, 2012

Trailer till Wazzub sången

I ett tidigare blogginlägg så har jag skrivit om Wazzub och vilket unikt sätt dem erbjuder för att börja tjäna pengar på internet. Deras hemsida går "live" den 9 april och i skrivande stund är det bara 7 dagar kvar!
Det ska bli otroligt spännande och se om det verkligen är något man kan tjäna pengar på.

Tanken med att Wazzub själva tar 50% för att sedan dela de resterande 50 procenten med samtliga användare är kanon enligt mig. Jag gillar även att Wazzub belönar de medlemmar som "arbetar" lite hårdare än andra. Dessa personer kommer att tjäna mer pengar än de som inte är så aktiva. Stort plus!

Är du inte medlem hos Wazzub ännu så kan du bli det helt kostnadsfritt. Efter den 9 april är det för sent och då kommer du inte att kunna tjäna pengar genom Wazzub i framtiden. Eller, man kanske ska säga "tjäna eventuella pengar" då jag fortfarande är en aning skeptiskt. Jag vill först se bevis innan jag hyllar Wazzub till 100%.

Till alla er som är intresserade så kommer jag givetvis att publicera ett inlägg om hur bra Wazzubs tjänst egentligen är. Detta sker någon gång efter den 9 april så håll ögonen öppna!

Förresten, för några dagar sedan så släppte Wazzub sin "The Power of We" videotrailer på Youtube och här nedanför kan du lyssna på låten. Såhär på en måndag morgon är det inte fel med en svängig låt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar