ekonomibloggar.nu

lördag, april 07, 2012

Skaffa dig fler besökare mer trafikutbytessajten Merbesökare

Det kvittar om man driver en E-handel, blogg eller en statisk hemsida. Utan någon webbtrafik är inte din webbplats värd någonting. Man kan enkelt skapa en webbplats med helt otroligt innehåll som kanske de flesta vill läsa, men om du inte har någon trafik så blir genast ditt innehåll totalt värdelös. Trafik är ALLT!

Därför hade jag nu tänkt att tipsa om en ny (hyfsat ny iallafall) trafikutbytessajt som går under det logiska namnet Merbesökare.

Vad är Merbesökare för något ?


Som sagt, det är en trafikutbytessajt och detta betyder i sin tur att man måste surfa runt på andras webbplatser för att skaffa sig så kallade krediter. Dina intjänade krediter används sedan för att visa din webbplats för andra medlemmar och på så sätt får du mer trafik hur enkelt som helst !

Frågan de flesta ställer sig när det gäller såna här tjänster är oftast:

Hur "bra" och "målinriktad" är trafiken man får egentligen ?

Tyvärr är svaret negativt. I de flesta fall surfar andra medlemmar endast för att skaffa sig egna krediter och de bryr sig inte speciellt mycket om vad som visas på skärmen. Har man därför en sajt med t.ex affiliatelänkar, adsense annonser eller någon annan sorts reklam så blir det oerhört svårt att tjäna pengar på trafiken man får.

Det är den allra största nackdelen enligt mig.

Det går även utmärkt att köpa krediter. Då kommer din sajt att visas helt automatiskt för andra medlemmar. I skrivande stund så får man 1000 krediter för 35 kr och väljer man att köpa 2500 krediter så landar priset på 80 kr. Kan vara välinvesterade pengar om man inte har tid att sitta och surfa.

Välj mellan 3 olika medlemsskap


När du registrerar ett konto så får du ett så kallat "basic medlemsskap" som är kostnadsfritt. Fördelarna med detta kan du se på bilden här nedanför.

Basic medlemsskap är gratis!

Vill du uppgradera ditt konto efter en stund så går det också bra. Då kan du antingen välja mellan ett "Gold medlemsskap" eller ett "Platinum medlemsskap". Gold kostar 30 kr i månaden och Platinum kostar 60 kr i månaden. Jämför man med ett basic konto så får man mycket mer som du kan se här nedanför.

30 kr för ett Gold medlemsskap/månaden

60 kr för ett Platinum medlemsskap/månaden

Vad tycker jag ?


Jag tycker att trafikutbytessajter får mycket onödig kritik. Visst, jag kan hålla med om att trafiken inte är speciellt målinriktad och många surfar bara för att deras egna webbplatser ska synas mer. Men själva "grejen" är ju att man ska få mer trafik och fler besökare och det kommer man garanterat att få. Det kan ingen säga emot.

Jag gillar även att priser delas ut till de som surfar mest. Även lotter delas ut slumpmässigt till de som surfar aktivt. Tjänster som belönar de medlemmar som "jobbar hårt" gillar jag starkt. Stort plus i kanten till Merbesökare.com !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar