ekonomibloggar.nu

fredag, april 27, 2012

3 anledningar till varför bingo på nätet har blivit så otroligt populärt

Det har väl knappast undgått någon att bingo på nätet har exploderat i popularitet de senaste åren. Men vad beror egentligen detta på ? Jag hade nu tänkt att dela med mig av min synvinkel på det hela.

För det första, och antagligen den mest logiska anledningen, så har man möjligheten att vinna pengar. Det kvittar nog vem man frågar, alla vill vinna pengar ! Men oftast vill man helst inte spendera egna pengar för att vinna och detta har bingosajterna kommit på ganska snabbt. Därför är det inte ovanligt att startbonusar erbjuds till nya kunder från 50 kr till uppemot 300 kr
Allt för att locka till sig nya kunder.

För det andra så tror jag det beror på gemenskapen. Visst, det är större gemenskap i att åka till en fysisk bingohall och ta med den klassiska duttpennan (för den glömmer aldrig en riktig bingofantast!) men alla har inte möjligheten till detta. Alla människor är även olika och för alla passar det inte att sitta i ett rum med en massa andra människor och spela bingo.
Då kan bingo online vara den perfekta lösningen !

När jag själv har testat att spela så finns där oftast en liten chattruta där man kan skriva till andra spelare. Detta är, enligt mig, ett ganska trevligt sätt att få till lite konversationer medans alla bingo nummer dras fram.

För det tredje, och detta blir som ett tillägg av första punkten, är att nuförtiden kan man hitta stora jackpottar på de olika bingosidorna. I början var inte detta möjligt då intresset för bingo inte var så stort, men i takt med att intresset växte så är det inte alls ovanligt att hitta jackpottar på över 100.000 kr om man man lyckas få bingo inom ett visst antal nummer.

Vi svenskar älskar att spela och när man ser att en bingojackpott är över 100.000 kr så kliar det i fingrarna lite extra !

Kan man tjäna pengar på att spela bingo på internet ?


Nja, tyvärr blir detta svårt. I det korta loppet är det fullt möjligt men i det långa loppet blir det nästintill omöjligt om man inte har riktigt mycket tur. Bingo för mig fungerar om en sysselsättning när jag inte har något annat att göra t.ex en regnig dag. En bingobricka kostar runt 10-30 kr beroende på vad det är för variant man ska spela och det kan vara värt dem pengarna när man har möjlighet att vinna stort jackpottpengar !

Vem vet, idag är det kanske just dig som fru fortuna ler emot ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar