ekonomibloggar.nu

tisdag, maj 01, 2012

Recension av 50 Dollar Click - Går det att tjäna pengar genom att klicka på annonser ?

Då har man hittat en klassisk amerikansk webbsida som påstår att man ska kunna tjäna $10.000 varje månad bara genom att klicka på annonser (Visst är dem härliga?). Wow, vad enkelt det låter och nu blir det superenkelt att bli miljonär på nolltid ? Tyvärr måste jag nog grusa dina drömmar när det gäller att tjäna så mycket pengar men det går faktiskt att tjäna lite extrapengar på detta sätt.

För några dagar sedan så registrerade jag ett konto hos 50 Dollar Click och det är just denna tjänsten som erbjuder betalning genom att klicka på annonser och titta på dessa i ungefär 30-60 sekunder.

Recension av 50 Dollar Click


På hemsidan möts man av en trevlig syn. Där står nämligen följande saker. (Jag har förresten tagit mig friheten att översätta texten till svenska)

* Få¨betalt för att klicka och titta på annonser! Alla medlemmar kan tjäna uppemot $50 per klick.

$50 till alla som registrerar ett nytt konto.

Utbetalningen kan ske när man har tjänat ihop $5000.

Tjäna uppemot 100% av det dina värvningar klickar! Det går även att köpa värvningar för $0,25 och "återvinna" dessa.

Alla "Super Ultimate Medlemmar" har möjligheten att få utbetalning efter att ha ägt ett konto i minst 5 dagar.

Klicka på obegränsat med annonser varje dag!

Låter väl bra ? Men ska sanningen fram så fungerade det inte riktigt lika klockrent i praktiken...

Fördelar med 50 Dollar Click


1. Efter att ha registrerat ett konto så får man $50 i signup bonus. Kanon !

2. Man har möjligheten att tjäna pengar genom att klicka på annonser. Men... $50 per klick som dem påstår på hemsidan ? Visst, det går, men det är omöjligt med ett standard konto. Mer om vilka konton där finns när du kommer till nackdelar.

3. Det går att tjäna pengar genom att använda sig av sin unika värvningslänk. Men då krävs det också att man verkligen ligger i och värvar väldigt många till tjänsten.

4. Sista punkten var att man har möjligheten att klicka på obegränsat med annonser varje dag. Absolut, det är sant. Men där finns bara ett litet problem. Efter registrering så finns där bara 1 enda annons tillgänglig !!! Denna ger $1 och man måste titta på den i 30 sekunder.

Sen är de "obegränsade annonserna" slut, men ett litet plus i kanten är att man kan kolla samma annons efter 24 timmar igen.

Nackdelar med 50 Dollar Click


1. Man är berättigad till utbetalning (som enkelt kan ske via PayPal) när man har tjänat ihop $5000... !!!??? Vad är detta ? $5000 ??? Det är en helt absurd summa som man måste komma upp i. Det kommer att ta evigheter och är en enorm nackdel. Eller, det är iallafall helt omöjligt med ett standard konto.

2. Efter registrering blir man nästan "tvingad" att uppgradera sitt konto om man vill tjäna hyfsat bra med pengar. Alla nya medlemmar får ett så kallat "standard konto" att börja med. Där finns 7 andra konton som man kan uppgradera till och dessa är följande:

* Premium - Kostar $60/år

* Elite - Kostar $85/år

* Ultimate - Kostar $100/år

* Super Ultimate - $300/år

* Unlimited - $400/år

* Payout Extreme - Kostar $500/år

* VIP - Kostar $100/år


Det mest prisvärda är VIP då detta "bara" kostar $100 för 1 helt år. Men om man inte vill ha ett medlemskap ett 1 år så går det även bra att välja 1 månad, 3 månader eller 6 månader. På samtliga är utbetalningsgränsen $5000 förutom när det gäller Payout Extreme. Här behöver man bara tjäna $100 för att kunna begära en utbetalning.

En grej som jag inte riktigt får ihop är att VIP kostar $100 för 1 år. Om man sedan tittar på hur många VIP annonser som är tillgängliga och vad dessa betalar sammanlagt så bör man ju kunna tjäna lite pengar ? Eller ?


Med tanke på att man kan klicka på varje annons igen efter 24 timmar så kanske där finns potential att tjäna pengar ändå ? Om någon har provat eller tänkt prova så får ni mer än gärna dela med er av erfarenheten. Hade varit kul att höra.

Sammanfattning


Tänker du bli medlem för att endast köra på ett standard konto så avråder jag dig från detta. Det finns helt enkelt ingen lönsamhet i detta. Det är fult gjort av 50 Dollar Click att först lova guld och gröna skogar för att sedan försöka få folk att uppgradera sina konton för en summa pengar.

Men som sagt, att testa ett VIP konto låter ju inte helt fel när priset är så lågt ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar