ekonomibloggar.nu

onsdag, maj 23, 2012

Nu får alla nya kunder uppemot 1200 kr i startbonus hos spelbolaget Unibet

Idag finns där hundratals spelbolag på nätet som hela tiden försöker locka till sig nya kunder med olika kampanjerbjudanden och startbonusar. Detta beror framförallt på den ökande konkurrensen. Denna utveckling är inte så positiv för spelbolagen men däremot är den otroligt positiv för oss spelare !

Ökad konkurrens på marknaden betyder att spelbolagen hela tiden måste öka sina bonusar för att locka till sig fler kunder än konkurrenterna och detta innebär mer "gratispengar" till nya kunder som registrerar ett konto.

Unibet erbjuder uppemot 120% i startbonus


Det allra vanligaste är att man får mellan 250-1000 kr i startbonus men Unibet går ett steg längre. Dem erbjuder hela 1200 kr till alla sina nya kunder! Som du säkert förstår så kan man inte registrera ett konto, få sin bonus och sedan plocka ut pengarna till sitt bankkonto.

Hade det varit så enkelt så hade antagligen alla spelbolag gått i konkurs ganska snart...

Hur får man sina bonuspengar ?


Det är oerhört enkelt. Följ bara instruktionerna här nedanför så kan du inom 10-15 minuter få dina 1200 kr i startbonus.

1. Klicka här för att komma till registreringsformuläret (sidan öppnas i ett nytt fönster)

2. Fyll i formuläret med alla nödvändiga detaljer och glöm inte att klicka i "JA" rutan på frågan om du vill ta del av bonuspengarna! Ditt konto kommer att skapas omedelbart.

3. Logga in på ditt konto och sätt in pengar. För att kunna ta del av maxbeloppet (1200 kr) så behöver du sätta in 1000 kr av dina egna pengar. Direkt efter att din transaktion blir godkänd så kommer du att få in 120% av beloppet du just satte in. I detta fallet blir det 1200 kr.

4. Har du följt instruktionerna så ska du nu ha 2200 kr på ditt konto !


Regler och villkor för startbonusen


Alla spelbolag har ett så kallat omsättningskrav innan man som kund kan ta ut pengarna från sitt spelkonto. Reglerna och villkoren är alltid olika så därför är det extra viktigt och läsa dessa innan man bestämmer sig för att registrera ett nytt konto. Unibet kräver att man omsätter sina bonuspengar minst 6 gånger.

Väljer du att sätta in 1000 kr så får du 1200 kr i bonus. Dessa 1200 kr måste du omvandla till 7200 kr innan uttag kan ske. Inte det lättaste alltså, men det går med hjälp av en gnutta tur :)

Jag har för bara några minuter sedan registrerat ett konto hos Unibet och valde då att sätta in 1000 kr för att få ut maxbonusen. Vill du inte sätta in 1000 kr så behöver du inte, men det minsta beloppet du måste sätta in för att ta del av bonusen är 100 kr. Men jag rekommenderar en insättning på 1000 kr.

Det återstår att se om jag lyckas förvalta mina 1200 kr på bästa sätt. Jag brukar vanligtvis satsa hela bonusbeloppet i en trippel till ett så högt odds som krävs för att jag ska omsätta pengarna så många gånger som krävs. Detta har jag faktiskt lyckats med 2 gånger tidigare och sammanlagt så tjänade jag ungefär 13.000 kr !

Inte helt fel då man aldrig riskerar att förlora sina egna pengar samtidigt som man har chansen att vinna väldigt mycket pengar !

4 kommentarer:

 1. Hej
  Undrar bara om du känner till några spelbolag som man kan ha flera konto hos samtidigt(förutom Betfair då)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte hört talas om att någon tillåter fler än ett konto per person. Annars hade man t.ex kunnat utnyttja bonusen flera gånger om och även spela så att man vann hur det än gick. Detta tillåtter inte spelbolagen.

   Radera
 2. Tack Rasmus, jag tänkte väl det men eftersom jag har köpt Payback Express och vet vad det handlar om blir jag förvirrad när jag ser typ "reklamen" att man kan tjäna 3000-4000 kr i månaden genom att utnyttja bonusar. Förstår du själv hur de menar då?? Skulle vara intressant veta det också:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är möjligt att tjäna 3000-4000 kr varje månad men i början, när man signar upp ett nytt spelkonto, så är det givetvis enklare. Men det finns ju hundratals spelbolag som erbjuder bonusar så man kan tjäna pengar ett par månader fram.

   Efter att man har utnyttjat de flesta bonusar så händer det rätt så ofta att man får en "reload-bonus". Dessa kan man utnyttja på samma sätt. Varje gång jag får mail om ett sådant erbjudande så utnyttjar jag det direkt :)

   Det är nog just reload bonusarna som de menar. När de stora ligorna är igång så får man nästan alltid något nytt erbjudande varje helg. Även när riktigt stora matcher ska spelas som t.ex Real Madrid - Barcelona, Manchester United - Chelsea eller någon match i Champions League så brukar man bli berättigad till nya bonusar som man kan casha ut :)

   Radera