ekonomibloggar.nu

söndag, maj 06, 2012

Investera i CD-skivan Sports Trader - The Black Files och börja tjäna pengar på sports trading

Som säkert många redan är medvetna om så arbetar inte jag bara med internetmarknadsföring för att tjäna pengar, utan också en hel del med sports trading på världens största oddsbörs Betfair. För något år sedan inriktade jag mig bara på sports trading med stor framgång men då detta upptog väldigt mycket tid så försökte jag hitta något annat som passade mig lite bättre. Givetvis skulle det vara relaterat till någon verksamhet online och det var då passionen för internetmarknadsföring föddes !

Jag håller fortfarande på med sports trading men numera fungerar det mer som en hobbyverksamhet istället för en heltidsinkomst.

Nu vill jag passa på att tipsa alla mina läsare om ett unikt sätt för att börja tjäna pengar på oddsbörsen Betfair. Jag har nämligen 5 st CD-skivor ute för försäljning till halva priset som kan hjälpa dig med detta ! Erbjudandet är unikt på 2 olika sätt:

1. CD-skivan Sports Trader - The Black Files finns inte längre att köpa någon annanstans. Detta beror på att intresset var för stort och väldigt många skivor såldes slut på kort tid. Inga planer finns på att trycka upp nya.

2. Ordinarie pris är 2940 kr. Men jag erbjuder 50% i rabatt så priset för en CD-skiva blir därför bara 1470 kr ! En bättre deal finns inte att hitta ute på nätet för tillfället. Aldrig tidigare har heller rabatt erbjudits.

Vad innehåller Sports Trader - The Black Files ?


Extremt lönsamma strategier och metoder för att börja tjäna pengar på sporterna fotboll, tennis och hästar. Det enda du behöver är ett konto på Betfair som givetvis är helt gratis att skaffa.

Så är du sportintresserad är detta ett kanon erbjudanden. Vem vill inte kombinera sitt intresse med att samtidigt tjäna pengar !? Men om du inte är särskilt sportintresserad kan detta erbjudande ändå vara något för dig. Man behöver nämligen inte ha några förkunskaper för att tjäna pengar med dessa strategier och metoder.

Allt förklaras i minsta detalj när du sätter in CD-skivan i din dator. Tydliga instruktioner om hur du ska göra presenteras och även bilder från riktiga fotbollsmatcher, tennismatcher och hästlopp kommer du att få ta del av i materialet. På så sätt blir det väldigt enkelt att förstå vad det handlar om.

Är du intresserad av att köpa en CD-skiva ?


Från början var där 5 CD-skivor tillgängliga. I skrivande stund är där bara 4 kvar och det är först till kvarn som gäller. Om intresse finns så skickar du iväg ett mail till följande E-post adress:

tjana-pengar-pa-internet@hotmail.com

De stora fotbollsligorna ute i Europa börjar gå mot sitt slut men snart börjar sommarens största höjdpunkt, nämligen Fotbolls-EM i Polen/Ukraina ! Som sagt, ett perfekt tillfälle för att börja använda sig av fotbollsmetoderna som finns tillgängliga i Sports Trader - The Black Files !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar