ekonomibloggar.nu

onsdag, maj 02, 2012

Den andra milstolpen - 200 artiklar på Artikelparadis!

Ni som är trogna läsare av bloggen kommer säkert ihåg när jag publicerade ett blogginlägg om att jag hade fått 100 artiklar inskickade till min artikelkatalog ? Om ni inte skulle komma ihåg det, eller om ni inte har läst det inu, så finns inlägget att läsa här.

Som rubriken antyder denna gången så är det alltså dags igen. Men nu har jag fått in 200 unika artiklar från sammanlagt (i skrivande stund) 126 olika författare ! Starkt jobbat, och det är riktigt kul att intresse fortfarande finns för att skriva artiklar. Enligt mig är det ett av de allra bästa sätten för att bygga nya inlänkar till alla sina webbprojekt. Det är även ett gratisalternativ och gratis gillar väl alla skulle jag tro ?

Bara genom att skriva artiklar (både på min egen och andras artikelkataloger) så har jag skaffat mig riktigt bra placeringar på tuffa nyckelord hos Google. Ett bra exempel, när det gäller den här bloggen, är frasen "tjäna pengar på internet". För tillfället ligger jag på andraplats när man skriver in den här specifika sökfrasen på sökmotorn Google och detta har i sin tur inneburit en hel del ny trafik till bloggen !

Hur har jag då lyckats att skaffa mig en andraplats på denna sökfrasen ?


Till mestadels beror det faktiskt bara på inlänkar från olika artiklar som jag har skrivit och publicerat. Snart är mitt "stora" mål i hamn då jag ska ranka som nummer 1 när någon söker på just denna frasen. Ett par länkar till så ska detta nog bli verklighet :)

Jäkligt kul att hårt arbete lönar sig i längden !

En annan fördel, som jag inte alls ägnade en tanke åt i början, är att mer trafik och bra placeringar på attraktiva sökord innebär ökat intresse från diverse annonsörer. Jag har blivit kontaktad av hyfsat stora företag som gärna vill synas på min blogg (mot betalning såklart) och detta är väl inte helt fel anser jag.

Lite extrapengar i plånboken tackar man inte nej till i första taget.

Är du som läser detta medlem på Artikelparadis.se ?


Om du, av någon anledning, behöver ge dina webbplatser en extra "boost" så rekommenderar jag att registrera ett konto hos Artikelparadis och börja skriva artiklar.

Nu börjar resan mot 300 artiklar och du ska väl inte missa chansen att hänga på tåget ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar