ekonomibloggar.nu

måndag, juni 04, 2012

Beställ webbhotell genom City Network och spara pengar

När jag skapade min artikelkatalog så var den stora frågan, vilket webbhotell ska jag använda mig av ? Efter att ha läst recensioner och åsikter om en hel del svenska aktörer så valde jag till slut City Network då dem just då erbjöd en kampanj där man både fick domännamn + webbhotell till ett riktigt bra pris.

Detta gjorde jag i november 2011 och sedan dess har jag varit 110% nöjd med mitt val. Där har givetvis uppstått problem då jag inte hade så mycket erfarenhet med webbhotell och allt vad detta innebär. Men detta kunde jag lösa snabbt och enkelt med hjälp av kundsupporten som City Network erbjuder.

Det jag gillar är att man kan skriva frågor i forumet, ta kontakt vi E-Post eller chatta live med en anställd på supporten. Att så många valmöjligheter erbjuds är ganska sällsynt och detta är ett väldigt stort plus tycker jag.

Unik webbhotellskampanj


Fram tills den 31 mars 2013 så erbjuder City Network webbhotell för endast 10 kr/månaden ! För ett helt år betalar man alltså endast 120 kr. Man behöver inte heller betala någon startavgift som man ofta får göra hos andra aktörer.

Kampanjen gäller både för nya kunder och kunder som redan har varit aktiva hos City Network sedan tidigare. Då är det bara att logga in på sitt konto och beställa via kontrollpanelen.

Tyvärr ingår ingen domän i detta pris. Endast webbhotell ingår. Men i skrivande stund går det att köpa .NU domäner för endast 10 kr styck så det kan vara en bra investering om man samtidigt vill skaffa sig en sprillans ny domän. Om man inte vill ha en .NU domän så kostar .SE domänerna runt 50-70 kr och det är ett rätt så överkomligt pris anser jag.

Pengarna-tillbaka-garanti på 60 dagar


Som ny kund vill man gärna testa och se hur allt fungerar innan man spenderar sina pengar på produkter och tjänster. Detta vet City Network om och därför erbjuder dem samtliga sina kunder en 60-dagers testperiod för att man ska kunna utvärdera och utforska tjänsten fullt ut.

Skulle man av någon anledning inte vara nöjd efter dessa 60 dagar så kan man begära pengarna tillbaka. Inga frågor ställs. Detta kan kännas skönt om man t.ex är en nybörjare som inte riktigt har fått häng på hur allt hänger ihop. Men som sagt, då rekommenderar jag att ta kontakt med kundsupporten som gärna hjälper dig.

Om jag får gissa så skulle jag tro att jag är "kändis" på supporten på grund av alla frågor jag har haft... Men frågar man inte, så får man ju inte reda på något.

4 kommentarer:

 1. Håller med dig om att Citynetwork är ett riktigt prisvärt webbhotell. Det bästa enligt min mening, är att man kan ha obegränsat antal domäner. Sen är det ju hyfsat billigt också. Ett annat bra och riktigt billigt webbhotell, som jag gillar är Manufrog.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också att dem tillåter obegränsat antal domäner. Fast jag har inte så jättemånga domäner å andra sidan. Men har förstått att många andra gillar att köpa på sig en massa olika domäner.

   Manufrog har jag aldrig hört talas om innan, ska ta och kolla upp detta. Tack för tipset :)

   Radera
 2. Jo, dessvärre har jag haft en tendens att samla på mig väldigt många domäner, gör ju att utgifterna stiger och att man får än svårare att prioritera vad man egentligen skall satsa på ;-)

  Kanske skall förtydliga att Manufrog framförallt är riktigt billigt, men det har fungerat utmärkt för mig precis som Citynetwork.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är du nog inte ensam om, har läst om många som har hundratals domäner ;) Såna problem har inte jag då jag bara äger 7 domäner och dem är även helt klara.

   Radera