ekonomibloggar.nu

tisdag, juni 26, 2012

Pokerspel hos Betsafe

Jag är ingen större fantast av pokerspel överhuvudtaget då jag aldrig har haft den rätta "turen" eller "skickligheten" för att bemästra spelet. Det har alltid slutat med att mitt pokerkonto stod på 0 när dagen var till enda.

Efter detta så tröttnade jag helt enkelt på att förlora mer pengar och bestämde mig då för att avsluta min pokerkarriär. Dock inte på topp... Men efter att ha sett en annons ifrån Betsafe så blev jag lite nyfiken på att testa att spela igen.

Jag hade innan dess läst väldigt goda vitsord från spelare som spelade poker hos Betsafe och efter lite mer undersökningar och jämförelser från andra spelbolag så var där ingen tvekan, Betsafe var helt enkelt bäst i väldigt många ögon!

Nu har jag spelat i ungefär 1 veckas tid och hittills har jag ingenting att klaga på. Allt flyter på otroligt bra men i början hade jag ett par frågor som jag behövde få svar på ganska snabbt för att kunna komma igång med spelandet.

Det visade sig att Betsafe erbjuder den snabbaste och även den bästa kundsupporten på hela marknaden. Dem erbjuder även support via livechatt med en unik garanti på att varje kund kommer att få svar på sin/sina fråga/frågor inom 10 minuter.

Skulle man av någon anledning inte få svar inom denna 10-minutersperioden så får man ersättning i form av riktiga pengar insatt på sitt konto. Jag har aldrig tidigare läst om att någon annan gör på samma sätt och det visar verkligen att Betsafe vill ta hand om sina kunder på bästa möjliga sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar