ekonomibloggar.nu

fredag, juli 06, 2012

300 publicerade artiklar på Artikelparadis!

Idag uppnådde jag en ny milstolpe med min artikelkatalog ! Nu är där 300 publicerade artiklar och enligt statistiken så har jag runt 100-150 unika besökare varje dag. Detta har medfört intresse från såväl små som stora företag som gärna vill synas med textlänkar och bannerannonser men jag har tackar nej till samtliga förslag.

Jag vill att katalogen ska kännas "ren" och ge ett seriöst intryck till alla som surfar dit. Med en massa bannerannonser som blinkar och har sig så blir det inte speciellt seriöst. Iallafall inte i mina ögon.

Alla som läser den här bloggen har antagligen märkt att uppdateringen inte varit så frekvent på sistone. Anledningen är att jag har haft enormt mycket att göra. Sen är man inte så sugen på att sitta framför datorn när det är sommar heller men å andra sidan har sommaren knappt börjat känns det som. Iallafall inte i Skåneland...

En annan anledningen till att uppdateringen har fått lida är fotboll EM. Jag jobbar ju även "deltid" som sports trader på Betfair och från juni-juli har det nästan varit fotbollsmatcher varje dag! Riktigt kul har det varit och där blev fina inkomster med hjälp av metoderna och strategierna som man kan hitta i Fotbollspengar 4.0 materialet.

Jag rekommenderar alla som är fotbollsintresserade att ta sig en titt på vad Fotbollspengar har att erbjuda. Här blir det enkelt att förena intresse med väldigt goda extrainkomster.

Pris för Artikelparadis.se ?


Jag har länge funderat på om jag skulle sälja Artikelparadis.se då jag inte riktigt har tid med detta projektet längre. Därför undrar jag om någon är intresserad av att köpa ? I så fall kan du skicka ett mail till mig och mina kontaktuppgifter hittar du här. Skambud undanbedes.

Men för tillfället är det bara att köra på och nästa milstolpe är 400 artiklar! Är du inte medlem inu så kan du bli det gratis genom att klicka här. För vem behöver inte fler inlänkar till sina webbprojekt ? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar