ekonomibloggar.nu

fredag, juli 13, 2012

Sälj ditt guld och tjäna pengar - Sms guld erbjuder höga guldpriser till alla sina kunder

Som de flesta är medvetna om så är guldpriserna på marknaden extremt höga för tillfället och detta ger alla en riktigt bra chans till att göra sitt kvarglömda guld till pengar! Det är först och främst äldre personer, som har samlat på sig guldringar och guldhalsband (bara för att ta ett axplock) under alla sina levnadsår som antagligen sitter på en liten guldgruva där hemma.

Istället för att bara låta allt detta guld ligga kvar i smyckeskrinet (där det ändå inte gör någon större nytta) så kan man t.ex skicka in det till sms guld för en värdering. Efter att värderingen är klar så får man pengar insatt på sitt konto! Enkelt, snabbt och smidigt enligt mig.

Kan man inte bli lurad ?


För inte så längesen så granskades denna affärsrörelse och då kom man fram till att skillnaden mellan olika aktörer kan variera i pris något helt enormt. De personerna som testade skickade in exakt samma guld till 2 olika aktörer och värderingarna var helt olika! Det kunde skilja tusenlappar och då blir man givetvis lite skeptiskt till hela konceptet...

Där kommer alltid att finnas oseriösa sajter som endast finns till för att lua folk. Detta går inte att komma ifrån. Men det finns även seriösa guldsajter som givetvis vill tjäna pengar, men samtidigt så värderar dem ditt guld helt korrekt.

Smsguld.se är precis en sådan sajt och här kan man verkligen känna sig trygg när man skickar in sitt guld. Jag har själv varit i kontakt med deras kundtjänst och den är mycket bra. Trevlig, snabb och hjälpsam. Precis som det ska vara!

En annan stor fördel är att man får 5 dagars ångerrätt om man av någon anledning vill få tillbaka sitt guld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar