ekonomibloggar.nu

fredag, april 20, 2012

Wazzub har grävt sin egen grav

Den 9 april var dagen då Wazzub skulle öppna sina portar. Har du inte läst inlägget om Wazzub och hur man kunde tjäna pengar på det så kan du läsa det här.
Vid första anblick blev man verkligen imponerad. Alla reklamintäkter och liknande skulle delas med samtliga medlemmar och de som värvade flest skulle tjäna mer pengar ! Det lät ju hur enkelt som helst.

Just meningen "tjäna mer pengar ju fler du värvar" kunde man läsa på sidan där man skulle registrera ett konto.

Men... Några dagar efter den 9 april så hade signup sidan skrivits om och nu plötsligt så skulle man inte längre tjäna pengar genom att värva fler personer till tjänsten. Innan hette det $FACTOR men även detta namnet var omgjort och nuförtiden heter det DEALFACTOR istället.

Nu ska man istället samla något som kallas för DEALPOINTS. Dessa poäng ska man sedan kunna köpa saker för i olika online butiker, få rabattkuponger för restaurangbesök och andra nöjen och man ska även kunna spela olika spel på internet med andra personer i hopp om att vinna riktiga pengar.

Då kommer följdfrågan, VAD I H*****E ÄR DETTA FÖR NÅGOT !!!???

Hur kan man först gå ut och säga att man ska dela alla reklamintäkter och annat med sina medlmmar för att sedan göra en kovändning och erbjuda sånt skit som jag skrev lite längre upp ? Jag reggade ett konto i syfte om att man hade möjligheten att tjäna RIKTIGA pengar. Det var det som var själva grejen.

Nu är det ju totalt värdelöst och jag känner mig riktigt blåst. Men som sagt, det som är för bra för att vara sant är oftast inte heller sant. Inget undantag när det gäller Wazzub. Det är så fruktansvärt dålig stil så jag har inte ord till det.

Därför rekommenderar jag alla att inte joina Wazzub längre ! Det är en stor bluff som gjorde ett grymt bra jobb... med att gräva sin egen grav.

Loggade precis in och såg texten...


"Your $FACTOR will be automatically converted into DEALFACTOR"

Wow, vad roligt. Undra när min första rabattkupong kommer på en amerikansk restaurang som jag ändå inte kan utnyttja här i Sverige ? Är så otroligt förväntansfull så det är inte klokt !

Nej, usch vilket lurendrejeri. Jag ber om ursäkt för att jag tipsade om Wazzub från första början. Det är inte mer än en stor fet scam.

2 kommentarer:

  1. Tråkigt att det finns så många sådana lurendrejeri-program på nätet. Känns som att det borde finnas goda förutsättningar att skapa möjligheter att tjäna pengar för alla parter, utan att man behöver lura någon. Men jag antar att det är lättare att skapa bluffsajter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan bara hålla med. Det är riktigt tråkigt att se, och som du säger, det borde gå att fixa något som fungerar och som är bra. Men antagligen innebär detta för mycket jobb...

      Radera