ekonomibloggar.nu

onsdag, april 18, 2012

Spara pengar när du ska välja hotell i Nacka

När man ska åka på semester behöver det inte automatiskt vara utomlands. Det många glömmer bort är att Sverige faktiskt kan erbjuda en riktigt härlig semester och samtidigt behöver det inte heller vara så värst dyrt. En trevlig ort, som jag verkligen rekommenderar att kika lite extra på när det är semestertider, är staden Nacka.

En favorit hos många


Nacka har blivit en favorit bland många semesterfirare. En av anledningarna är att Nacka både erbjuder en otroligt fin natur runtomkring (många hotell har fin utsikt över Saltsjön) plus att man enkelt och smidigt kan hitta hotell med riktigt bra priser. Jag rekommenderar att jämföra olika hotell innan du tar något beslut. Det är inte ovanligt att man ibland kan spara tusenlappar på detta sätt !

Vissa hotell är bättre än andra


För min egen del så finns det ett antal hotell i Nacka som jag gillar bättre än andra. Då tänker jag först och främst på Hotel J och Skepparholmen. Dessa 2 hotell erbjuder precis det jag vill ha på en semester och det är inte heller alltför dyrt. Många gånger så kan man som sagt spara pengar genom att jämföra hotellen mot varandra.

Jag vet inte hur du resonerar, men jag vill alltid spara pengar om det är möjligt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar