ekonomibloggar.nu

lördag, mars 17, 2012

Vinn en iPad 3 hos affiliatenätverket Double.net

I vintras så körde affiliatenätverket Double en tävling där man kunde vinna en iPad 2. Jag deltog inte själv i tävlingen men hade några kompisar som försökte sig på att vinna iPaden. Det gick väl inte lysande direkt om jag ska vara ärlig ;)
Men... nu kör Double igång en ny tävling efter att den första blivit en enorm succè och priset denna gången är den efterlängtade iPad 3 !

Vad krävs för att vinna ?


Först och främst krävs det att du registrerar ett konto hos Double.net om du inte redan har ett. Ett registrera ett konto är kostnadsfritt och tar bara ett par minuter.

Tävlingen är öppen för vem som helst att delta i och för att kunna vinna en sprillans ny iPad 3 så ska man dubbla sin provision mellan den 15 mars och 30 april. Det bästa är att din provision kommer att räknas ut procentuellt. Detta för att samtliga deltagare ska kunna ha lika stor chans att vinna. Rättvist ska det vara!

Har man vunnit en iPad 3 bara genom att dubbla sin provision ?


Nej, riktigt så enkelt är det inte. Då hade Double nog fått dela ut väldigt många iPads... Alla som lyckas dubbla sin provision mellan den 15 mars till den 30 april är automatiskt med i en dragning där en person kommer att vinna. Vem det blir kommer att vara helt slumpmässigt så ingen har större chans än den andra att vinna förstapriset.

Tävlingen har redan börjat för 2 dagar sedan (15 mars) så där finns ingen tid att förlora! Om du inte har ett konto hos Double.net ännu så måste du skaffa ett innan du kan vara med i tävlingen.

Tips på hur man kan dubbla sin provision


Det kan vara klurigt och veta hur man ska gå tillväga för att lyckas dubbla provisionen, inte minst om man är nybörjare. Enligt min egen erfarenhet så vet jag att textlänkar i blogginlägg fungerar oftast klockrent. Ett annat tips som man kan ta till är att välja ut annonsörer som betalar höga provisioner om man lyckas förmedla en sale eller lead. Då kan det gå rätt snabbt.

Om du har en blogg med väldigt många besökare så kan en annonsör som betalar provision per klick vara något för dig. Men detta förutsätter verkligen att du har väldigt många besökare om det ska vara lönt i längden.

Jag önskar alla som ska deltaga ett stort lycka till och må bästa man eller kvinna vinna !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar