ekonomibloggar.nu

tisdag, mars 06, 2012

Den första milstolpen - 100 artiklar på Artikelparadis!

För bara någon dag sedan så publicerade jag artikel nummer 100 i ordningen på Artikelparadis. Detta var en trevlig liten milstolpe att uppnå och nästa gång gäller 200. Enligt mig så har det gått relativt snabbt. Jag öppnade sajten precis i slutet av november så egentligen har detta endast tagit 3 månader för att få in 100 artiklar. Det får anses vara MVG.

En annan positiv överraskning är att nästintill samtliga artiklar som skickas in är av högsta kvalité. Fast, givetvis har där försökts att mygla lite här och där. Det vanligaste sättet är att skicka in artiklar som är översatta med något översättningsprogram. Detta syns ganska tydligt men ändå har jag sett att andra artikelkataloger godkänner sådana artiklar...
Det är för mig ett stort mysterium.

Så i det stora hela är jag väldigt stolt över de personer som har registrerat konto på Artikelparadis. Ni sköter det hela snyggt och prydligt. Därför har jag planerat in en ny artikeltävling för att på så sätt ge tillbaka lite. Jag är själv en aktiv skribent på andras kataloger och jag vet exakt hur mycket jobb som läggs ner på en bra skriven artikel. Så jag vill gärna visa min uppskattning.

I förra tävlingen så kunde man vinna länkar. 1 länk ifrån den här bloggen och 1 länk ifrån förstasidan på min artikelkatalog. Denna gången kommer det istället att bli kontantvinster eller presentkort. Har inte riktigt bestämt mig inu. Jag ska slipa på de sista tävlingsdetaljerna den här veckan och i början på nästa vecka planeras tävlingen att starta. Så håll ögonen öppna ! Men läser du den här bloggen så kommer jag att publicera ett nytt inlägg när tävlingen börjar så du som trogen läsare inte missar nåt.

2 kommentarer:

 1. Personligen skulle nog jag vara mer intresserad av att ställa upp om det var länkar som var priset :) Med tanke på din målgrupp så tror jag det finns fler som håller med mig! Men du bestämmer såklart.

  Jag har förresten en fråga till dig som har koll på SEO. Du har säkert skrivit det här tidigare, men har du något tips på gratis länkkataloger som är bra? Och som inte kräver en tillbakalänk.

  Jag känner att jag har stannat av totalt i mitt länkbyggande och vet inte riktigt hur jag ska göra. Ligger på ca 14:e resultat för mitt huvudsökord, och har vart där ett bra tag nu. Är lite villrådig i hur jag ska gå vidare!

  Ha det fint Rasmus!

  SvaraRadera
 2. Du är inte den enda som har påpekat det Daniel :) Många vill hellre se länkar som ett pris. Men jag är inte så sugen på att stoppa mina sajter fulla med länkar...

  Om en vinnare t.ex har en sajt om blommor så passar ju inte det riktigt in på den här bloggen. Om nu priset skulle innehålla en länk från denna bloggen.

  Koll och koll, jag vet nog inte mer än någon annan egentligen. Men kul att du tycker så ändå :)

  Jag har skapat en sida on just länkkataloger på den här bloggen. Du hittar den längst upp ungefär. Men jag har inte koll på vilka länkkataloger som kräver tillbakalänk tyvärr.

  Ett förslag är att checka in dessa sajter om du inte redan har gjort det:

  http://www.seo-forum.se/showthread.php?t=7

  http://www.merpengaronline.com/lankkataloger/

  Kanske du hittar något som kan passa.

  Jag håller själv på med att skriva artiklar för att ranka bättre på diverse sökord. Länkarna från olika artikelkataloger har t.ex gjort så att jag har hoppat upp på en fjärdeplats när man söker på "tjäna pengar på internet" !

  SvaraRadera