ekonomibloggar.nu

fredag, mars 16, 2012

Poker på nätet

Spela. Betta. Gambla. Kärt barn har många namn, villket reflekterar deras popularitet. De senaste åren har det blivit allt vanligare att spela på nätet, t ex poker, även så med pengar som insats av varierande summor. Som de flesta känner till kan man lätt förlora de pengarna man satsar, så för nybörjare gäller det att satsa lågt till att börja med, någon krona till exempel, eller spela gratis för att få en känsla för spelet.

Alternativt kan man göra en freeroll vilket är en pokerturnering där det är gratis att delta men man kan fortfarande vinna pengar – perfekt när man vill lära sig spelet och dess regler och få erfarenhet och kunskap! Dessa turneringar kan ta flera timmar så se till att du har tillräckligt med tid att spela klart!

Skynda inte

Nästan varje vecka kan man läsa i media om svenskar som blivit miljonärer på att spela poker på nätet och det finns säkert flera tusen pokermiljonärer i Sverige. Den siffran är betydligt större för de som spelar för att komplettera sin existerande inkomst. Som med de flesta sätten att tjäna pengar krävs det tid, hårt arbete och tålamod.

Man blir absolut inte miljonär på en vecka. Många hävdar att poker bygger på tur, men så är det dessvärre inte. Man kan tjäna en bra summa pengar på poker om man har den kunskapen och skickligheten som krävs. Många erfarna spelare rekommenderar att läsa en bok om pokerregler och bygga på den grundkunskapen du får där. Och som sagt, övning ger färdighet!

Ups and downs

Man kan ha flera dåliga dagar, eller t.o.m. veckor, då man förlorar varje dag, men även en riktigt bra period då man vinner hela tiden. Huvudsaken är att man hela tiden försöker ligga plus på lång sikt. Och sätt aldrig in mer pengar än du kan förlora! Vem vet, du kanske har en oupptäckt talang som kan betyda lite extra klirr i kassan! Men var försiktig i början, innan du lärt dig reglerna och har lite erfarenhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar