ekonomibloggar.nu

fredag, mars 09, 2012

Rebelbetting - Tjäna pengar på sports arbitrage

Jag vet inte exakt vad för ränta du får hos din nuvarande bank men antagligen ligger den på några få procent per år ? Jag själv och säkert många andra delar åsikten om att bankräntan man får är alldeles för låg. Därför vill jag nu passa på att tipsa om ett sätt där vem som helst kan få sitt kapital att öka med 10-20% varje månad utan att riskera en enda krona !

10-20% är bara den genomsnittliga siffran.
Är man aktiv och går in riktigt seriöst för detta så kan man faktiskt öka sitt kapital med så mycket som 30-40% ! Detta gäller inte per år, utan per månad. Låter väl inte helt fel ?

Vad är det då jag pratar om ?

Jag pratar givetvis om sports arbitrage eller surebets som det också brukar kallas.

Sports Arbitrage - Hur fungerar det ?


Ordet arbitrage är välkänt inom den finansiella marknaden och det betyder att man får ett övertag när det gäller prisskillnader mellan två marknader. När man talar om sports arbitrage så är "priserna" oddsen (på t.ex en tennismatch) och den så kallade "marknaden" är mellan två spelbolag som är konkurrenter.

För att ett arbitrage bet ska vara aktuellt, om vi tar en tennismatch som exempel, så krävs det att ett spelbolag erbjuder odds över 2,0 för den första spelaren. Samtidigt måste ett annat spelbolag erbjuda ett odds på över 2,0 för hans motståndare. Då har du en perfekt arbitrage situation !

Låt oss säga att oddsen var 2,04 respektive 2,06. Satsar du då 1000 kr på båda spelarna så kvittar det vem som vinner, du kommer att vinna pengar hur det än går! Det är inga stora pengar man vinner varje gång, i detta fallet blir det antingen 40 eller 60 kr, men själva grejen är inte att vinna storvinster. Det är att bygga upp sitt kapital på lång sikt.

Inom snar framtid så kommer du att kunna lägga dig på en högre nivå och satsa kanske 2000 kr varje gång. Du förlorar 2000 kr på det ena spelbolaget, men samtidigt så vinner du 2080 eller 2120 kr på det andra spelbolaget om vi tar samma exempel som innan. Det är alltså helt riskfritt att arbeta med sports arbitrage. Det enda som kan hända är att du tjänar pengar !

Arbitrage situationer dyker givetvis inte bara upp i tennis. I så gott som alla sporter finns där massor utav sports arbitrage möjligheter varje dag. Det kluriga kan vara att hitta dessa guldkorn. Just detta kan RebelBetting hjälpa dig med.

RebelBetting - Hjälper dig att hitta odds och placera dina spel


Om du funderar på att hitta prisskillnader manuellt så går detta jättebra. Nackdelen är tiden det tar. Innan du har lokaliserat en arbitrage möjlighet så kan oddsen vara ändrade hos spelbolagen. Då har du lagt ner en massa tid utan att få något resultat...

Med RebelBetting så kan du enkelt och även blixtsnabbt hitta skillnaderna i oddsen och på så sätt utnyttja detta till din fördel. Inte nog med det, där finns en unik autosurf funktion inbyggd i RebelBetting som gör det superenkelt att placera sina arbitrage bet på bara några få sekunder. Du kommer hela tiden få instruktioner om hur du ska placera dina spel och även hur mycket du ska satsa om du t.ex spelar på fotbollsmatcher där det kan bli 1,X eller 2 för att vinna lika mycket pengar hur slutresultatet än blir.

Uppdatering av hundratals odds sker varje sekund hos spelbolag i hela världen. Även RebelBettings servrar uppdaterar då sina odds. På så sätt kommer du hela tiden att få nya förslag på sports arbitrage situationer som uppstår helt automatiskt. Det enda du behöver tänka på är att titta på dataskärmen när en ny möjlighet visar sig.

Hur mycket pengar tjänar man varje gång ?


Det finns inget rätt svar på den här frågan. Ju mer pengar man har att satsa, desto mer pengar kommer man att tjäna. Men det du däremot kan förvänta dig är att tjäna mellan 2-5% av vad du satsat varje gång. Jämför detta med din årliga bankränta så får du kanske bättre förståelse om hur mycket pengar man kan tjäna genom att använda sig av RebelBetting varje dag !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar