ekonomibloggar.nu

måndag, mars 19, 2012

Utvärderingen är avslutad - Komoona widget tas bort

För ungefär 2,5 månad sedan så skrev jag om Komoona och hur man kunde lägga in en widget på sin blogg för att locka till sig annonsörer på ett ganska enkelt sätt. Mitt test har resulterat i att ingen ville annonsera på min blogg ! Eller, det är inte riktigt sant då annonsörer har kontaktat mig men då gällde det först och främst annonsering i form av blogginlägg.

Men när det gällde Komoona så blev det ett praktfiasko. Jag är själv inte så förvånad då jag hade låga förhoppningar om det från början. Därför väljer jag nu att ta bort widgeten från höger sidebar då den bara tar en massa onödig plats.

Själva konceptet tyckte jag var och lät spännande. Det tycker jag fortfarande men jag har inte hört eller sett någon annonsera genom Komoona. Kanske någon därute som ligger inne med någon information om detta ? I så fall hade det varit kul om du delade med dig.

Men iallafall, nu har man provat och utvärderat tjänsten. I framtiden så kanske jag lägger dit widgeten igen när jag har fått lite fler besökare till bloggen. Det var kanske just det som var problemet ? Jaja, inte mycket att sitta och överanalysera. Bara att gå vidare och försöka hitta fler och mer lönsamma sätt för att tjäna lite extrapengar på bloggen.

Men som sagt, jag har blivit kontaktad av en hel del personer som jobbar för stora företag inom casino/gambling branschen som gärna har viljat synas med 1 eller 2 länkar i blogginlägg. Det är förvånansvärt vad sådana företag är beredda att lägga ut för att synas med 1 eller 2 länkar ! Jag har t.ex fått betalt mellan 800-1500 kr för att publicera inlägg som de själva skriver och som givetvis passar in på bloggen.

Inte illa och jag klagar absolut inte. Inte helt fel med lite "sidoinkomster" :)

Så hädanefter får man ta kontakt via E-post om man vill annonsera på bloggen. Komoona har gjort sitt och tas därför bort idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar