ekonomibloggar.nu

måndag, mars 25, 2013

Nu är man uppe i 300 referaler hos Neobux

Idag hyrde jag 50 nya reffs och nu är jag uppe i maxantalet för standardmedlemmar. 300 stycken. Nu är det tänkt att jag ska underhålla mina reffs tills min kontobalans har kommit upp i $100 och därefter ska jag först köpa ett Golden medlemskap (kostar $90 för 1 år ) och sedan ska jag fortsätta att hyra nya reffs tills jag har kommit upp i 2000.

Någonstans där emellan ska jag försöka ta ut min egna investering till mitt PayPal konto. Just nu ligger den på $65.


Mitt saldo har gått ner rejält och det beror på att jag förlängde hyrestider för ett par reffs igår. Sammanlagt blev det $4 för hela kalaset ! Det var hyfsat korkat gjort när jag tänker på det i efterhand. Det är för mycket pengar att spendera på bara 1 dag. Men man lär sig förhoppningsvis av sina misstag.

Sedan jag började att hyra reffs så har jag haft Autopay funktionen på ON. Nu tänkte jag testa att sätta den på OFF. Anledningen är att jag snabbare ska komma upp i $100. Jag har även läst att många Neobux användare väljer att alltid ha denna funktion på OFF. Man tjänar mer på att förlänga hyrestider med t.ex 60 eller 90 dagar. Det går även att förlänga med 150 och 240 dagar men i början är detta inte möjligt då man inte tjänar så mycket pengar.

Så jag ska testa och se hur detta går. Man måste givetvis hålla koll så att hyrestiderna inte går ut. Jag hade tänkt att förnya när någon har 5 dagar kvar.

Vilken är den bästa recycling strategin ?


Den här frågan är den allra vanligaste som jag har fått in via mail. Jag hade gärna hjälpt till och gett ett korrekt svar men det finns nog tyvärr inget korrekt svar...

I början så recycla jag alla som inte hade klickat på 4 dagar och hade en klickfrekvens under 1,5. Men nu har jag lagt om min strategi. Nu väntar jag i 7 dagar (om inte klickfrekvensen är under 1,2) och därefter byter jag ut dem mot nya.

Man bör även tänka på att Neobux byter ut reffs som inte har klickat på 14 dagar helt gratis. Så har man en reff med en hög klickfrekvens som plötsligt slutar att klicka på annonser så kan man låta den va. Chansen är rätt stor att han/hon kommer tillbaka och klickar. Om inte, så behöver du inte betala för att recycla om du låter 14 dagar passera. Ibland kan detta vara en smart idé.

Jag har t.ex en reff som inte klickat på 7 dagar men som har en klickfrekvens på 2,9. Det är rätt så högt i jämförelse med andra och förhoppningsvis kommer han eller hon börja klicka igen innan 14 dagar har passerat.

Jag kommer att fortsätta uppdatera varje måndag om hur mycket mitt saldo har ökat. Då jag inte ska använda Autopay längre plus att jag inte behöver förlänga hyrestider på en stund så kommer mitt saldo att öka rejält tills nästa måndag. Det enda jag ska fokusera på är att byta ut inaktiva reffs men det lär bli sparsamt med det.

2 kommentarer:

 1. Tjenare! Hittade just din hemsida och gillar den mycket.. Har hållt på länge att försöka tjäna pengar på internet men aldrig rikitgt lyckats! just nu hittar jag bra gigs på fiverr och gör en kopia på 50lappen osv.. Men har du något förslag eftersom du verkar ha erfarenhet? är neubux bra? har aldrig hört om det förut.. btw jag är 16 år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå,

   Jag tackar för det! Alltid kul att höra :)

   Jadu, det är en fråga med många bra svar. Neobux verkar fungera ganska bra än så länge och det är även ett pålitligt företag som har funnits i 5 år.

   Men annars så kan jag rekommendera "klassikern". Dvs, att starta en hemsida eller blogg och försöka tjäna pengar via annonser. Men då du bara är 16 år så kan det bli problem.

   Radera