ekonomibloggar.nu

torsdag, mars 28, 2013

Min nya Neobux strategi

Jag kommer att köra en ny strategi på Neobux tills mitt kontosaldo har gått upp till $100. Jag gör det väldigt enkelt.

1. Jag kommer att förlänga hyrestider för 3 av mina reffs varje dag. Jag förlänger med 30 dagar och kostnaden för detta blir $0,57.

2. Jag kommer även att recycla 3 inaktiva reffs. Här tittar jag först och främst på hur hög deras klickfrekvens är och inte på hur många dagar i sträck de inte har klickat på annonser. Kostnaden för detta blir $0,21.

Total kostnad: $0,78

Detta känns som en sund strategi och sedan jag började med den så har min klickstatistik för de hyrda reffsen ökat. Många som misslyckas med att tjäna pengar på Neobux tror jag stirrar sig blinda på reffs som inte har klickat på ett X antal dagar. Då recyclar man dem.

Det blir väldigt dyrt i längden och knappast lönsamt. Jag kommer att testa min strategi ett tag och se hur det utvecklar sig. Här nedanför ser nu hur mitt konto ligger till just nu:


Saldot ökar för varje dag som går men det är fortfarande en bra bit till $100. Man blir lite sugen på att investera $100 till för att kunna köpa ett Guld medlemskap men jag har beslutat mig för att bevisa båda för mig själv och alla mina bloggläsare att man faktiskt kan tjäna $100 som standardmedlem. Så jag kommer inte att investera mer pengar än de $65 som jag redan har slängt in.

7 kommentarer:

 1. Henrik Lagergren30 mars 2013 kl. 12:30

  Men är det verkligen smart att förnya hyrestiden endast 30 dagar? Eftersom på autopay så får man 15% discount (rabatt) medans på en 30 dagars förnyning endast 5%. Alltså om man ska tjäna måste du öka med 90 dagar på varje ref med 20% discount :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Henrik,

   Nej, du har helt rätt. Det är inte särskilt smart men det är ett medvetet val av mig. Hade jag förlängt med 90 dagar så hade det tagit ganska lång tid att komma upp i $100. Men när jag har köpt ett guld medlemskap så ska jag börja förlänga med 90 dagar och när jag har skaffat fler reffs så lär det bli 150 eller 240 dagar.

   Kanske inte heller det smartaste ett slå av Autopay, men jag testar mig fram lite och detta fungerar ganska bra än så¨länge :)

   Radera
  2. Min strategi e o låsa reff som ligger på 2,5 och högre. Låta det vara en längre period o se hur dom klickar. Hamnar dom under 2,5 tar jag bort låset. Målet att få upp de flesta till den summan. Samtidigt kolla av om möjliga förlängningar

   Radera
  3. Tja Patrik,

   Håller du fortfarande på med Neobux ? Det kändes lite "fishy" med refsen så jag valde att avsluta mitt konto.

   Radera


  4. Hamnade här då jag sökte på Neobux strategi… tycker det tar väldigt lång tid med Neobux men tror att om man bara håller igång så blir det bra i slutändan ;-)

   Jag pysslar ju med lite andra projekt och är van med att det går lite fortare att tjäna pengar, men som de säger… man ska inte lägga alla ägg i samma korg, så jag fortsätter med Neobux i som ett långsiktigt projekt ;-)

   Radera
  5. Hej,

   Jag är väldigt tveksam till Neobux. Känns inte riktigt som om det gick riktigt rätt till... Refsen man hade agerade på ett fullkomligt ologiskt vis. Det enda sättet för att tjäna någorlunda bra med pengar på Neobux är nog att värva andra. Så kände jag.

   Men jag slutade då jag slutade lita på Neobux. Vill inte rekommendera sådant som andra inte kan tjäna pengar på utan att värva andra.

   Däremot är My Advertising Pays en helt annan grej. Där kan man som medlem tjäna riktigt fina pengar utan att behöva värva en massa andra personer. Man tjänar givetvis mer om man väljer att göra det men det är inget som är tvunget.

   Så om jag hade fått ge dig ett råd. Sluta med Neobux och starta upp din egna MAP verksamhet istället :)

   Radera
 2. Jag använder MPA oxå... och det tror jag kommer att generera bra med pengar och hålla länge.. *gör tummen upp*

  SvaraRadera