ekonomibloggar.nu

måndag, mars 18, 2013

Nu är man uppe i 250 referaler hos Neobux

Då har det gått ännu en vecka med PTC sajten Neobux och imorse valde jag att hyra 100 nya referaler för $20. Nu har jag sammanlagt investerat $55 och jag hyr just nu 250 reffs som tjänar pengar åt mig dagligen. Veckan som har gått har som vanligt gått åt att förlänga hyrestider för de reffs som inte är särskilt aktiva. Jag har även bytt ut en hel del reffs som är inaktiva.

I början läste jag att många ger upp då man inte lyckas tjäna några pengar när man ligger i startgroparna. Allt man tjänar äts upp av att man måste byta ut reffs och förlänga deras hyrestider. Jag kan intyga att detta stämmer. Så därför bör man inte heller räkna med att kunna plocka ut pengar de första veckorna eller månaderna om man inte investerar egna pengar som jag har gjort.

I skrivande stund har jag ungefär tjänat $21 sedan jag registrerade ett konto (aktuellt saldo kan du se på bannern längst upp på bloggen). Men mycket av detta har jag återinvesterat och för att bli framgångsrik med Neobux bör man återinvestera allt i början. Här nedanför hittar du min aktuella kontostatistik.


Det ser väldigt stabilt ut och jag går inte minus. Det är de viktigaste. Då bortser jag ifrån min egen investering på $55.

Veckan som väntar ska bli oerhört spännande. Nu har jag 100 reffs som förhoppningsvis ska klicka ihjäl sig så jag tjänar pengar :)

Som standard medlem kan man hyra MAX 300 reffs så nästa måndag kommer jag att fylla på med 50 stycken till. Sen kommer jag att underhålla mina 300 reffs tills jag har tjänat in runt $100. Därefter ska jag köpa ett Guldmedlemskap som kostar $90.

Efter det börjar min resa mot 2000 reffs och $20-30 varje dag i ren inkomst !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar