ekonomibloggar.nu

torsdag, mars 14, 2013

Betsson erbjuder nya kunder en bonus på 1000 kr

Vad hade du sagt om att få en bonus på 1000 kr ? Jag antar att svaret hade blivit något i stil med "Ja! Självklart vill jag det!" Jag och många andra blir väldigt intresserade när ordet "bonus" nämns någonstans. Då har man möjligheten att få tillgång till pengar som egentligen inte är ens egna...

Betsson är ett spelbolag som erbjuder just detta. Eller, för att vara helt korrekt så erbjuder man en så kallad 100% välkomstbonus på den första insättningen som en ny kund gör. Maxbeloppet man kan få som bonuspengar är 1000 kr. Här talar logiken för sig själv. Sätter du in 1000 kr av dina egna pengar, så kommer du att få 1000 kr av Betsson!

Då har du plötsligt 2000 kr att spela med!

Vad kan man spela på ?


Man kan spela på de flesta sporter. Allt från de lite mer populära sporterna som fotboll, tennis, ishockey till de lite mindre sporterna som bandy, handboll, basket etc... Jag själv brukar enbart spela på fotbollsmatcher och då väljer jag allt som oftast den hetaste, och den mest attraktiva fotbollsligan i hela Europa, Premier league !

Läs alltid omsättningskraven innan du börjar spela!


Just här begås samma misstag om och om igen. Man är ivrig att börja spela så man sätter in 1000 kr. Då blir man tilldelad sin bonus på 1000 kr. Man börjar spela och efter någon vecka så kanske man ligger plus. Då vill man ta ut sina vinstpengar men vad händer då ? TVÄRSTOPP !

Du har då inte spelat igenom omsättningskraven. Man blir då väldigt arg och man skäller ut någon stackare på Betsson supporten.

Gör inte detta! Du kanske tycker att det inte är ditt fel, men då har du fel. Var därför väldigt noggrann med att läsa igenom regler och krav innan du sätter igång med ditt spelande.

Betsson är ett välkänt spelbolag som många kunder använder sig av. Däribland mig själv. De är inte ute efter att "lura" någon. 1000 kr i välkomstbonus är väldigt generöst och man får faktiskt en ärlig chans till att spela igenom omsättningskraven för att sedan ta ut sina eventuella vinstpengar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar