ekonomibloggar.nu

måndag, mars 11, 2013

Idag hyrde man 100 nya referaler för $20

Då var det måndag igen och dags för att hyra fler referaler som tjänar pengar åt mig på Neobux. Den gångna veckan har gått åt att förlänga hyrestider och även att byta ut reffs som inte var speciellt aktiva. Detta måste man vara noggrann med då en reff som inte är aktiv bara kostar onödiga pengar i längden.

Imorse valde jag att hyra in 100 nya referaler och detta kostade $20. Då jag inte hade så mycket pengar på mitt Neobux konto så var jag tvungen att göra en överföring med hjälp av PayPal. Det tog 2 sekunder och sen hade jag mina $20 på kontot. Som ni kan se på bilden här nedanför så har jag nu sammanlagt 150 hyrda reffs men jag har även lyckats fixa 9 direkta reffs som inte kostar mig en enda krona.


Min sammanlagda investering ligger på $35. Lägger man ihop min huvudbalans och mitt hyreskonto så har jag kommit upp i ungefär $10,5 och detta innebär att jag ligger $25 back. Men detta får man räkna med i början. Det gäller ju att "bygga upp sin business" så att jag kan plocka ut pengar i framtiden.

Hur som helst, det går framåt och projektet känns allt mer spännande när mer pengar hela tiden rullar in. Som "standard" medlem har man möjligheten att hyra 300 reffs. Vill man ha fler så måste man uppgradera till "Golden". Så tanken är att hyra så jag kommer upp i 300 för att sedan tjäna in $90 och köpa ett Golden medlemskap. Då kommer inkomsterna att dubblas!

Neobux känns riktigt lovande och det är konstigt att man inte har använt och hört talas om den här tjänsten innan. Den slog upp dörrarna år 2008.

6 kommentarer:

 1. och hur vet du att dessa referaler kommer att jobba åt dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan man aldrig veta. Men man får bara reffs av Neobux som har klickat minst 5 gånger på de senaste 11 dagarna så chansen att dem ska vara aktiva är stor.

   Man ska även tänka på att om dem hyr reffs och inte är aktiva, då tjänar de inga pengar heller... Så själva konceptet är smart utformat där man måste vara aktiv för att tjäna nya pengar.

   Men det händer ju givetvis att reffs slutar att vara aktiva. De kanske tröttnade och gick vidare till något roligare eller så kanske dem bara är iväg på semester.

   Då gäller det att "recycla" de som är inaktiva. Annars förlorar man pengar i längden. Till slut har man byggt upp en refflista som man kan lita på och som klickar varje dag.

   Jag kommer inte att sluta hyra reffs förrän jag är uppe i 2000. Det är just då man kan plocka ut mellan $20-30 OM DAGEN :)

   Radera
 2. Hur och vart köper du dina referaler? Skulle vara intressant och veta det!

  MVH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara för att klargöra, man köper inte dem, man hyr.

   När du loggar in på ditt konto och tittar till höger så hittar du knapparna "Uppgradera", "Annonsera", "Referaler" och "Utbetalning".

   Klicka på "Referaler" knappen så kommer du till rätt sida. Där kan du välja att hyra 3-100 stycken.

   Men när du har hyrt så måste du vänta 1 vecka innan du kan hyra fler. Då kommer knappen inte att vara klickbar längre.

   Radera
 3. Låter lite som ett pyramidspel. Du måste investera pengar för att täna pengar, utan någon commitment från dina hyrda "reffs"?

  Varför inte investera dina pengar i något riktigt som t.ex. valutahandel?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inget pyramidspel. För att tjäna pengar så måste man inte värva andra till sajten. Man ska kunna tjäna hyggliga pengar enbart genom att hyra sina reff.

   Man är inte alls tvungen att investera några pengar. Man kan börja från scratch och arbeta sig uppåt. Men då detta tar väldigt lång tid så valde jag att investera egna pengar.

   Valutahandel har jag testat men det var inget för mig. Men det finns säkert många som tjänar bra med pengar på det också.

   Radera