ekonomibloggar.nu

fredag, december 02, 2011

Handla dina julklappar på nätet och slipp stressen

Då har vi nästan precis gått in i december månad och nu har nedräkningen börjat till julafton ! Många förknippar julen med att umgås med nära och kära, dricka glögg, äta pepparkakor, baka julgodis och andra trevliga saker. Men där finns en sak som kan vara en aning stressande för de flesta människor. Inte minst för föräldrar till lite mindre barn. Detta är att handla julklappar !

Att handla julklappar förknippas ofta istället med ordet stress. Det är svårt att hitta den sanna julglädjen när man ska ut på stan för att springa runt i 5-15 olika affärer. Oftast har man inte heller särskilt mycket tid att handla julklapparna på då andra sysslor måste skötas. Tvätta, städa, jobba etc... Känner du igen dig ?

Jag har själv aldrig någonsin handlat en enda julklapp på nätet genom åren men detta året har jag bestämt mig för att testa. Jag kommer att sätta mig i lugn och ro framför datorn och beställa alla mina julklappar och få dom hemskickade. Enkelt, smidigt och man slipper all stress med att springa runt på stan i all julrusch. Många ser en tjusning med detta men jag blir bara nervös och stressad.

Den svåra biten är givetvis VAD man ska ge i julklapp till sina nära och kära. Men efter att ha sökt runt på internet så har jag hittat ett par webbsidor där man kan få lite julklappstips helt gratis ! Perfekt för mig då jag inte har den blekaste aning på vad ska köpa. Har väl som alla andra lite ideér men gratis julklappstips tackar jag inte nej till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar