ekonomibloggar.nu

onsdag, december 07, 2011

Skaffa fler besökare genom att registrera din blogg hos Bloggvy

Bloggvy är en gratistjänst där samtliga bloggare i bloggosfären är välkomna att registrera sin blogg för att skaffa sig mer trafik. Alla de senaste blogginläggen från medlemmarna syns på förstasidan hos Bloggvy och till höger på förstasidan syns även de 25 mest besökta bloggarna för tillfället. Att komma med på den listan kan generera i att du får många fler besökare, ingen tvekan om det.
Konkurrensen är inte speciellt hård så driver du en blogg med hyfsat mycket besökare redan kan man komma in på listan direkt efter registrering i många fall.

Hur kan Bloggvy hålla koll på hur många besökare jag får ?

Vid registrering av en ny blogg så måste man klistra in en javascript kod på sin webbplats som mäter trafik och besökare. Du behöver inte vara orolig om du inte vet riktigt hur du ska klistra in kodsnutten. Förklaringar i form av videos finns till de allra vanligaste bloggplattformerna när du går igenom registreringsprocessen hos Bloggvy.

Ge ditt inlägg ett shout!

Här kan du välja vilket som helst av dina inlägg som du vill "shouta" lite extra för. Varje shout kostar 10 kr och då kommer ditt valda inlägg att synas på startsidan hos Bloggvy i en grå ruta. Det kommer att vara väldigt synligt för andra medlemmar så välj ditt blogginlägg med omsorg. Ta hellre något intressant som du vet många vill läsa istället för "jag åt 2 mackor till frukost idag" och sen var texten slut...

Det är enkelt att hitta bloggar om ämnen man gillar att läsa om. Finns en sökfunktion där man kan söka inom specifika kategorier, om man vill läsa bloggar som är skrivna av män eller kvinnor, specificera ålder på bloggare och en annan sak som jag personligen tyckte var trevlig är att man kan söka efter bloggar inom olika kommuner i Sverige. På så sätt har man möjlighet att hitta bloggare som bloggar i samma stad eller kommun !

Själv bor jag i Simrishamns kommun men tyvärr var jag den första som registrerade mig därifrån. Men kanske fler joinar inom snar framtid som bor häromkring, vem vet! Så med andra ord, letar man efter bloggar inom sina egna hemtrakter kan man hitta dom på Bloggvy plus att man kan boosta sin trafik helt gratis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar