ekonomibloggar.nu

lördag, december 03, 2011

En smart sökfunktion för att hitta dofollow bloggar

Jag har sedan tidigare skrivit om varför man bör skriva kommentarer på dofollow bloggar för att skaffa sig fler inlänkar till sina sajter men i detta inlägg så vill jag passa på att tipsa om en tjänst som Stefan Nilsson har skapat.

Nämligen en dofollow sökmotor. (länken till dofollow sökmotorn är tyvärr inte längre tillgänglig)

Vad är då bra med en dofollow sökmotor ?

Genom att skriva in olika sökord som handlar om sin egen nisch i sökrutan så kommer samtliga svenska bloggar som använder sig av dofollow attributet att visas i en lista. På så sätt kan man enkelt hitta bloggar att läsa och har man något att tillföra till diskussionen kan man lämna en kommentar och bli belönad med en härlig dofollow länk som pekar tillbaka till din egen blogg eller hemsida.

Personligen tycker jag att Stefan har gjort ett grymt bra arbete då iallafall jag har hittat många nya intressanta bloggar att följa. En annan sak som är kanon är att om man själv har en blogg som använder dofollow länkar kan man få den inkluderad i sökresultaten. Då är det bara att höra av sig via mail till Stefan så fixar han förhoppningsvis till detta.

Verktyget är smidigt, bra och framförallt helt gratis att använda.

6 kommentarer:

 1. vart är dofollow sökmotorn?

  SvaraRadera
 2. Sökrutan från Google är konfigurerad så att den ska hitta alla svenska dofollow bloggar som Stefan har lagt in. Testa att göra en sökning för exempelvis orden "tjäna pengar" så kommer där att visas en lista på vilka dofollow bloggar som innehåller just dessa ord.

  SvaraRadera
 3. hur fixar man det här då? vart är länken?

  SvaraRadera
 4. Klickar du på frasen "dofollow sökmotor" så kommer du dit.

  SvaraRadera
 5. Väldigt bra skrivet. Tjänar han pengar på att man använder "sökmotorn", jag menar den är ju från google Ad eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vet jag inte. Men det skulle jag nog kunna tro om någon klickar på Google annonserna.

   Radera