ekonomibloggar.nu

fredag, december 09, 2011

117 olika E-böcker som alla bloggare borde läsa. Samtliga E-böcker är tillgängliga helt gratis!

När man ska eller funderar på att starta upp en helt ny blogg kan det behövas lite nödvändig information om hur man går tillväga. Visserligen är det oerhört lätt att starta en blogg idag och du kan enkelt skriva ditt första inlägg inom 10 minuter, men som du säkert hört kan man aldrig få för mycket kunskap om ett visst ämne och därför hade jag tänkt att tipsa om några resurser du kan använda dig av helt gratis. Som ny bloggare vill man ju helst inte börja med att spendera pengar...

Kan du besvara frågan: Vilken kunskap gillar du bäst ?

Hmm...........

Den som är gratis förstås !

Gratis är långtifrån alltid bäst men denna regel kan man faktiskt strunta i när det gäller E-böcker. Här kan nämligen en gratis E-bok vara mycket bättre än en som kostar ett par hundralappar.

Varför ?

Många som jobbar med internetmarknadsföring ger ofta bort en gratis E-bok när man exempelvis registrerar sig på deras nyhetsbrev. Ett bra exempel på detta är nyhetsbrevet som Webmastern skickar ut. Han har då valt att ge alla som börjar prenumerera på hans nyhetsutskick en E-bok utan någon extra kostnad.

En gratis E-bok fungerar då som ett lockbete för att man ska ta steget från att göra ingenting till att skriva in sitt namn och E-post adress och sedan klicka på "Skicka". Många gånger har författaren bakom E-boken samlat sina bästa tips och trix och detta ger han eller hon bort helt gratis till eventuella läsare av nyhetsbrevet.

Just då skapas en vinn-vinn situation för både dig och personen som driver bloggen/hemsidan. Du får ta del av en E-bok helt gratis som förhoppningsvis innehåller värdefull information som kan hjälpa dig och sajtägaren fick en ny prenumerant på sitt nyhetsbrev för framtida bruk !

Samtliga parter blir glada.

117 olika E-books som är gratis

ClassierCorn har skrivit ihop ett blogginlägg som heter 117 gratis e-böcker som varje bloggare borde läsa! och här du hittar länkarna till samtliga gratis E-böcker.
En vild gissning är att du inte kommer att läsa igenom allihop. Det tar evigheter. Jag har själv valt ut 10 stycken som verkade vara intressanta och dessa ska jag försöka läsa inom 1 månad.

Även du kommer säkerligen att hitta något som intresserar dig!

2 kommentarer:

 1. Tack för dina mycket(AV MIG) uppskattade artiklar, jag brukar ofta komma tillbaka och hitta värdefulla råd och mycket roligt att läsa, sen skriver du bra och härligt tydligt, för oss som ser som en kråka! Du ligger i mitt Bokmärke: Läsa-VIP.
  Kram och en god fortsättning på det nya bloggåret:)
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Jag tackar för de vänliga orden. Det uppskattas väldigt mycket att få sån positiv feedback.

  Jag önskar även dig en god fortsättning på det nya året :)

  SvaraRadera