ekonomibloggar.nu

tisdag, december 06, 2011

Syno.se byter namn till ADsettings.com

Häromdagen fick jag ett mail ifrån affiliatenätverket Syno med beskedet att Syno.se byter namn till ADsettings.com och samtidigt kom den glädjande nyheten att dom även kommer att förbättra kundernas affiliatemarknadsföring. Ett helt nytt system har installerats och jag gråter inte precis över detta då det gamla systemet inte var särskilt smidigt på några punkter...


I mailet framgår det också att en rad saker kommer att gå mycket snabbare med det nya systemet. Däribland kan man hitta utbetalningar, statistik, data och ansökningar. Samtliga funktioner sägs vara smidigare att hantera ifrån admin panelen och ett helt nytt utseende är att vänta för alla medlemmar.

Men en sak är extremt viktig att känna till för alla publishers som har annonser på sina hemsidor och bloggar från Syno. Man måste nämligen manuellt ta bort och ersätta samtliga annonser med nya annonser som man kan hämta ifrån ADsettings. Syno.se planeras att tas bort någon gång under årsskiftet och glömmer man att ta bort några gamla annonser kommer dessa alltså INTE att fungera alls.

Har du därför några annonser som behöver bytas ut rekommenderar jag att göra detta nu innan du glömmer bort det. Det kommer antagligen inte att medföra några större problem för kunderna då Syno.se inte var ett speciellt stort affiliatenätverk i Sverige men för de existerande kunderna blir det lite extrajobb. Även för undertecknad.

Men detta är också det enda man behöver ta itu med. Dina inloggningsuppgifter och de pengar som du har tjänat in kommer att flyttas över till ADsettings.com så tro inte att pengarna försvinner. Allt annat flyttas likaså över till ditt nya konto.

De som ska driva ADsettings är exakt samma personer som drev Syno men nu har dom stora planer för nätverket och jag tycker att det ska bli otroligt intressant och se hur sajten utvecklas.

Och förresten, du har väl inte glömt att byta ut dina gamla annonser inu ?

2 kommentarer:

 1. Jag har försökt hitta mer info om hur Adsettings arbetar, tex vilka ersättningar som gäller och hur mycket dom ger.
  Betalar dom verkligen ut eller är det som med adsense att man gör reklam till det är dags att betala ut och då meddelar dom att man inte uppfyller kraven och att dom inte tänker betala ut något?

  SvaraRadera
 2. Så är det absolut inte. Adsettings är ett seriöst företag som betalar ut till alla sina kunder i tid. Jag har själv inte fått någon utbetalning inu men den första planeras komma i februari månad.

  Men alla jag har talat med har fått sina intjänade pengar utan några som helst problem. Nackdelen med Adsettings gentemot andra affiliatenätverk är att dem inte har så många annonsörer för tillfället.

  Fler och fler börjar ansluta sig men för tillfället är det väldigt begränsat.

  SvaraRadera