ekonomibloggar.nu

tisdag, juni 07, 2011

Få 50 kr direkt när du registrerar ett nytt konto hos affiliatenätverket Frossle

Det är inte speciellt många affiliatenätverk som erbjuder pengar till dig när du registrerar ett nytt konto. Jag har faktiskt aldrig varit med om det och då är jag medlem hos rätt många olika nätverk.

Frossle däremot erbjuder alla nya kunder just detta. Det enda man behöver göra är att skriva in alla sina nödvändiga uppgifter och sen får du 50 kr in på kontot efter registrering ! Inga konstigheter här inte.

Vad Är Frossle?

Som sagt, Frossle är ett affiliatenätverk där du som publisher kan hitta massor utav företag som vill gärna vill synas på din hemsida eller blogg. För att tjäna några pengar så ska du få dina läsare intresserade utav produkten eller tjänsten som du är affiliate för. Klickar sedan någon på dina unika länkar så kommer du att tjäna pengar varje gång !

Jag vet, det låter busenkelt men tro mig, det ligger hårt jobb bakom också ;)

Att bli publisher kostar inte en enda krona. Vill något affiliatenätverk ha betalt av dig innan du är medlem så är där något skumt. Bli aldrig medlem hos dessa. Det ska alltid vara gratis.

Hur Får Man Ut Sina Intjänade Pengar Hos Frossle ?

För det första så måste man komma upp i 300 SEK. Innan dess betalar inte Frossle ut något till dig. Är du bosatt i Sverige så betalar även Frossle in skatt till skatteverket. Detta behöver du alltså inte tänka på själv. Jag tycker detta är perfekt annars hade väldigt mycket tid gått åt till att ringa till skatteverket och ge uppgifterna själv.

Är du däremot bosatt utanför Sveriges gränser så får du själv hålla koll på att betala in skatt. Du får då varenda intjänad krona in på kontot direkt.

Min egen erfarenhet av Frossle är väldigt positiv. Pengarna som jag har tjänat in har alltid betalats ut i tid och jag kan bara säga positiva saker om detta affiliatenätverk. Fast, hade jag inte tyckt att det var bra så hade jag inte heller rekommenderat det till mina läsare :)

Det bästa är att dom erbjuder 50 kr till alla nya kunder ! Då krävs bara 250 kr till innan du får ut dina pengar och har du en blogg eller hemsida med hyfsat många besökare så kommer detta inte att ta alls lång tid.

Frossle.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar