ekonomibloggar.nu

tisdag, juni 14, 2011

Länkbyggare.nu - Skaffa Automatiskt 100 Nya Inlänkar Till Din Webbplats

De flesta som startar ett nytt projekt på webben vet att "content is king". Har man inget bra innehåll på sin webbplats så kommer ingen att vara särskilt sugen på att läsa vad du har att säga... Rätt så logiskt.

Men... de flesta vet också att bra innehåll inte räcker om man vill komma nån vart med sin webbsida. För att tjäna pengar så måste man synas. Vilken är då det bästa sättet för att synas på webben ??? Sökmotorer
.

Jag tycker själv att det kan vara rätt så roligt att skapa en webbsida från scratch. Komma på bra ideér till artiklar, testa annonsplatser eller något annat som handlar on uppbyggnadsfasen.

När sedan allt är klappat och klart så börjar den tuffa och rätt trista biten.

Att bygga inlänkar till sin webbplats.

Där finns massvis med hjälpsamma personer på nätet som gärna hjälper en med den biten. Problemet är att de flesta bara vill lura en. Jag har sett annonser som där står "Få 5000 inlänkar till din sida ifrån pagerank 6,7 och 8 sidor!".
Valde man att köpa denna tjänst kostade det 499$ !!!!

Det är en hel del pengar. Jag vet inte om det funkade men det lät lite för bra för att vara sant. Jag var näta att testa då man kunde köpa tjänsten ifrån Clickbank och därför hade man 60 dagar på sig att testa.

Jag försökte hitta lite billigare alternativ och då på den svenska marknaden. Det var då jag hittade till Länkbyggare.nu.

Här kunde man få 100 nya inlänkar till sin webbplats för endast 249 kr. Det är mer rimligt att betala :)

Alla länkar påstås komma ifrån sociala medier som exempelvis Digg och Pusha. Majoriteten av länkarna kommer att komma ifrån Do Follow sidor och detta är väldigt viktigt om man ska kunna få en bättre placering hos Google och andra sökmotorer på nätet.

Sidor med hög pagerank garanteras också och det är också viktigt inom SEO perspektiv.

Jag har själv inte testat tjänsten inu men jag kommer att göra. När jag väl gör det så kommer jag att skriva en liten "dagbok" här på bloggen om hur allt utvecklar sig. Så stay tuned for more fun :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar