ekonomibloggar.nu

torsdag, juni 23, 2011

Över 1 Miljard Unika Besökare På Bara 1 Månad !

Wow, nu har det hänt ! Där är en webbsida i världen som har lyckats med bedriften att få in 1 miljard unika besökare på bara 1 månad ! Helt otroligt. Det är 1/6 av världens befolkning som har surfat in där...

Vilken webbsida är det då vi talar om !?

GOOGLE

Det är undersökningsföretaget Comscore som har fått fram dessa siffror genom att samla på sig statistik från 2 miljoner internetanvändare. Siffrorna är nog inte "exakta" precis men det är iallafall bekräftat att Google som första sida i världen togs sig över 1 miljard strecket.

Även Microsoft ligger bra till, man har fått 900 miljoner unike besökare på 1 månad och jag tror inte att dom är så missnöjda med det. Facebook är även dom med i toppen, dom ligger 3 på listan.

Tänk om man hade haft 1 miljard unike besökare varje månad på sin blogg... Hur mycket pengar tror du man hade kunnat tjäna på att visa adsense annonser då ??? ;)

Ett par tusenlappar hade där nog kunnat blivit, eller ?

Vill du försöka få fler besökare till din blogg/hemsida ? Då rekommenderar jag att prova Google Sniper 2.0. Jag kan inte garantera att du får 1 miljard nya besökare men jag kan iallafall garantera att du får MÅNGA fler unika besökare om du läser igenom materialet och "utbildar" dig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar