ekonomibloggar.nu

onsdag, juni 22, 2011

Surfa Anonymt På Nätet Med Tjänsten PrivatVPN

PrivatVPN erbjuder en tjänst där alla kan surfa anonymt på internet ifrån vilken dator som helst. Det gäller inte bara när du surfar, det gäller också när du använder olika applikationer.

Många av dessa tjänster kan kosta en hel del. Jag har sett skräck exempel på 300-400 kr i månaden ! Visst, man får väldigt mycket mer när man betalar så mycket pengar men är det värt det ? Jag tycker inte det.

Hos PrivatVPN får man 1 månad för 39 kr men väljer man 3 månader blir det lite rabatt. Man betalar då 99 kr. Där finns heller ingen uppsägningstid (de flesta brukar köra med 3 månaders uppsägningstid) och inte heller några dolda kostnader som många stora bolag är världsbäst på att dölja för en.

En annan grym sak med PrivatVPN är att man inte behöver betala någonting för att testa det. Är du lite osäker på om den här tjänsten är något för dig så skicka iväg ett mail till supporten och fråga om en "testperiod". Beviljar dom det (dom beviljar alla som frågar) så får du några dagar att testa det på. Du hittar mer info på PrivatVPN's hemsida när du klickar på "FAQ".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar