ekonomibloggar.nu

måndag, juni 27, 2011

Det tog ungefär 1 månad...

Den 24 maj 2011 skrev jag en artikel och skickade in den till dinlank.se. Jag har sedan denna datumen besökt artikelsidan nästan varje dag för att se om den hade publicerats. Tröttnade när det hade gått 3 veckor och brydde mig inte om det längre men nu idag surfade jag in igen. Och jo, den 23 juni hade min artikel publicerats :)

Det tog alltså nästan 1 hel månad för att publicera en artikel. Jag tycker detta är skrattretande. Det ska inte behöva ta 1 månad för att publicera artiklar. Jag förstår väl att folk har annat att göra och kan inte sitta och godkänna artiklar varje dag men 1 månad !? Nää, det är så jävla dåligt.

Där finns många svenska artikelkataloger som godkänner artiklar på 1-2 dagar och detta är kanon. Sen finns där dom som tar en vecka på sig och det tycker jag är helt i sin ordning. 1 vecka godkänner jag men inte mer. Skapar man en artikelkatalog så får man sköta den till 100% annars finns där andra som kan göra ett mycket bättre jobb.

Men... nu har jag iallafall fått min artikel godkänd och det är väldigt kul. Då vet jag att dinlank.se kan användas i framtida syfte men väntetiden är extremt lång.

2 artikelkataloger som jag har tröttnat riktigt ordentligt är Indhex och Blocka. Jag skickade först in 1 artikel till Blocka den 17 maj och sedan skickade jag in en annan artikel till Indhex den 19 maj och dessa har inte blivit godkända inu... Jag vet att många rekommenderar dessa artikelkataloger men jag är riktigt less på dom. Dessa 2 kommer att plockas bort från min sida om artikelkataloger då dom helt enkelt inte håller måttet.

Fruktansvärt dåligt säger jag bara !

Ni som vill få era artiklar godkända detta året bör vända er till andra mer seriösa kataloger. Det är iallafall min rekommendation. Jag kommer dock inte att använda dessa mer.

4 kommentarer:

 1. Jag blev så inspirerad av din artikeltävling att jag valde att starta en egen artikelkatalog (istället för att delta :-)). Har kört på samma stil som dig och många med andra. Tog ett litet tag att ställa in den, trots att jag gjorde ett par "ful-inställningar" och har säkert missat något viktigt.

  Min målsättning är i vilket fall som helst att vara lite snabbare än dinlank.se med att publicera. Får väl se hur det går. Ska se till att skriva någon artikel på din sida snart. Du är hjärtligt välkommen till kunskapsguide.se sen när den kommit igång lite.

  SvaraRadera
 2. Riktigt roligt att jag lyckades inspirera dig Fredrik ! :) Det var inte helt lätt för mig heller. Var mycket nytt att sätta sig in i då jag bloggar här på Blogger. Wordpress var nåt nytt för mig ;) Konstigt, men sant...

  Dinlank.se är totalt värdelös. Admin för den katalogen har slutat helt med att publicera artiklar. Trist, då den katalogen var bra enligt mig.

  Absolut, kommer säkert att posta artiklar där :) Förresten, tack för din artikel på Artikelparadis.se ! Extremt välskriven !! :) Du är ett gott föredöme för andra vill jag säga.

  SvaraRadera
 3. Jag får tacka för dina vänliga ord :-) ich tack för att du publicerade min artikel.

  Tråkigt att höra att dinlank.se inte är aktiv längre, själv hann bara publicera en artikel där. Håller med dig om att den verkade fungera relativt väl.

  Det är väl läge för ditt artikelparadis att bli en av Sveriges bästa artikelkataloger, den har ju helt klart potential.

  Förresten så la jag till dig på twitter. Mitt användarnamn @projektinternet.

  SvaraRadera
 4. Absolut, jag ska sträva mot detta mål men det kommer bli tufft ! Men att sätta upp tuffa mål sporrar mig ännu mer så kanske en vacker dag blir det verklighet :) Bara att jobba vidare.

  Aha, kul ! Ska in på Twitter och checka läget nu faktiskt.

  SvaraRadera