ekonomibloggar.nu

fredag, juli 01, 2011

Verktyg För Att Kolla Dina Pagerank

Nu när Google har uppdaterat pagerank för de flesta webbsidor på nätet kan det vara rätt kul att veta var man ligger gällande just pagerank.

Hur kan man då kolla detta ?

Där finns väldigt många sidor på nätet som erbjuder en så kallad pagerank checker. Namnet säger väl det mesta, du kan alltså kolla vilken pagerank en webbsida har för tillfället.

Det kan alltid vara en fördel att hålla koll på vad dina konkurrenter inom din nisch har för pagerank. Du vet då vad du har att sträva efter och även slåss emot ;)

Jag tar alltid hjälp av prchecker.info. En bra och rolig grej är att du kan kopiera och klistra in en HTML kod på din blogg eller hemsida som talar om för besökarna vilken pagerank just dina sida har för tillfället. Detta kan vara väldigt effektivt.

Varför?

Många tror att ju högre pagerank en webbsida har desto bättre är den. Så behöver inte alls vara fallet. En kass sida kan också ha hög rank men det är i och för sig inte lika troligt...

Dina läsare får mer förtroende för dig och din sida ju högre rank du har på Google.

Länk till prchecker här.

Trött på alla löften om hur du kan tjäna miljoner över bara 1 natt !? Då tycker jag du bör checka in Income Instrument. OBS: SE HELA VIDEON PÅ FÖRSTASIDAN !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar