ekonomibloggar.nu

fredag, juli 08, 2011

Samla poäng och få biobiljetter och presentkort gratis

Många sidor på nätet kör med att man ska samla poäng för att sedan byta poängen mot pengar,presentkort,biobiljetter, prylar osv... Det kan tyckas rätt så tråkigt att behöva samla en massa poäng för att sedan "bara" få en trisslott eller nåt annat. Men det är faktiskt rätt så smart.

I detta blogginlägg hade jag tänkt att tipsa om Gratisbio.se som erbjuder just detta koncept.

Som registrerad medlem kan du ta del av de hetaste kampanjerna och erbjudandena just nu för att samla ihop poäng. De insamlade poängen kan därefter bytas mot antingen biobiljetter från SF eller presentkort som är giltiga i de flesta svenska butiker. Det är helt upp till dig vad du väljer.

Gratisbio har inlett samarbete med över 500 välkända företag och det är just från dessa företag som du kommer att hitta grymt bra kampanjer ifrån.

Hur börjar jag samla poäng när jag har blivit medlem ?

Det finns väldigt många olika sätt som du kan tjäna poäng ifrån. Här kommer de:

1. Utnyttja erbjudande och kampanjer - Var med i tävlingar, bli medlem på andra internetsidor osv...

2. Handla saker och prylar - Ska du köpa en ny DVD film eller kanske en ny hemmabioanläggning ? Handla då genom gratisbio och få tusental spoäng !

3. Ta del av "nästan gratis kampanjerna" - Med en nästan gratis kampanj menar jag att man får gratissaker hemskickat till sig och betalar då enbart för porto/frakt.

4. Ta del av kampanjerna som är 100% gratis - Här får du saker utan att betala en enda krona men tjänar ändå poäng samtidigt. Grymt bra !

5. Delta i tävlingar och undersökningar

6. Besök andras hemsidor

7. Få din egna unika värvningslänk och börja värva dina bloggläsare,vänner,familj,släkt osv...

8. Skriv ett blogginlägg om Gratisbio.se och meddela därefter gratisbio att du har skrivit inlägget.

9. Försök vara aktiv - Loggar du in på gratisbio varje dag får du 5 poäng. Skriver du i någons gästbok får du 5 poäng. Där finns även många andra saker som du kan tjäna mellan 5-10 poäng på.

10. Spela spel - Har du inget att hitta på någon regnig dag så kan du alltid spela spelen som finns hos gratisbio.se. Du tjänar givetvis poäng samtidigt !

11. Håll dig uppdaterad - Öppna och läs igenom nyhetsbrevet gratisbio skickar ut. Du tjänar 10 poäng varje gång du gör detta.

12. Koppla ditt Facebook konto - Väljer du att koppla ditt facebook konto till gratisbio så kan du tjäna 250 poäng bara genom att Gilla gratisbio på facebook, publicera vilken film du väljer för kvällen och tjäna 250 poäng, gör Quiz och tjäna 250 poäng och mycket,mycket mer !

13. Lägg in annonser på din blogg/hemsida - Välj en av annonserna hos gratisbio.se och lägg in på din webbsida. Tjäna därefter poäng när någon klickar och köper produkter !

Där finns även en hel del andra sätt för att tjäna poäng och mer om detta kan du läsa om när du har blivit medlem hos Gratisbio.se.

Alla nya medlemmar får 500 poäng direkt insatt på sitt konto. För att få en biobiljett hemskickad så måste man ha kommit upp i 20.000 poäng men är du aktiv och utnyttjar de olika kampanjerna så kommer detta att gå väldigt snabbt ! Jag blev medlem för 3 dagar sedan och har redan samlat på mig 15.500 poäng :) Inte illa på 3 dagar...

2 kommentarer:

 1. Bra tips här. :-)
  Även jag har testat MÅNGA sätt att tjäna pengar på internet, och det som ger mest är tveklöst aktiehandel men det krävs också kunskaper. Men om man vill tjäna ca 50 kr per dag väldigt enkelt så rekomenderar jag www.get-paid-easy.tk där du får betalt för att kolla på reklam om kommande filmer, spela små spel direkt i webläsaren och göra kortare marknadsundersökningar. Väldigt enkelt, dessutom helt gratis att vara med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du gillar tipsen, uppskattas alltid !

   Kan hålla med dig, aktiehandel eller valutahandel som jag själv är involverad i kan ge en extremt bra avkastning varje månad men då krävs det att man har intresse och är hyfsat insatt i ämnet.

   Men idag finns där trading mjukvaror som kan göra deta mesta av jobbet till en. På så sätt blir det enklare för alla nybörjare att tjäna pengar.

   Aha, låter spännade. 50 spänn extra per dag ger ju 1500 extra i månaden så det hade inte varit så dumt. Tack för tipset och jag ska testa det och kanske även skriva om det på bloggen.

   Radera