ekonomibloggar.nu

lördag, juli 16, 2011

Skapa en webbsida på under 3 timmar som tjänar 14350$ varje månad

Visst låter det bra ? Och ett sånt erbjudande tackar man väl inte nej till ?

Men låt oss vara realistiska, kan man verkligen tjäna så mycket pengar på att bara skapa en webbsida ?

Svar: JA !

Men... då måste man försöka hitta en nisch som är "hungrig" och är villiga att spendera pengar plus att man måste få upp sin sajt på platserna 1-3 på Google.

Produkten jag talar om är Profit Instrument. Detta är en produkt som skiljer sig från mängden då snubben bakom detta system inte vill att du ska leta efter en massa sökord som bara det kan ta musten ur en. Låt oss vara ärliga, det är både ett tidskrävande och fruktansvärt tråkigt arbete.

Han vill att du riktar in dig på endast 1 sökord.

Vilket sökord ska man då rikta in sig på ?

SVAR: Product Name Keyword eller PNK som förkortningen är.

Du ska alltså försöka hitta en produkt som många söker efter varje månad. Du behöver absolut inte vara affiliate åt någon produkt på Clickbank som beskrivs i Profit Instrument. Du kan välja någon ifrån våra svenska affiliatenätverk såsom double eller tradedoubler.

Det är helt upp till dig. Jag har både testat Clickbank och svenska affiliatenätverk och båda funkar hur bra som helst.

Där finns 3 enkla steg som du kommer att få gå igenom:

1. Välj Ut En Produkt Att Vara Affiliate Åt - Här gäller det inte att bara välja ut en produkt som "du gillar". Det finns regler att följa för att din webbsida ska kunna ranka bra hos Google.

2. Skapa Din Webbsida Med Wordpress - Anledningen till att din webbsida bör skapas med hjälp av Wordpress är att Google älskar detta! Det blir alltså enklare för dig att komma högt hos sökmotorer.

3. Promota Din Webbsida - Sista steget, här gäller det att hjälpa din webbsida lite på traven. Inuti Profit Instrument finns en "hemlig formel" som man ska följa. Detta kommer att hjälpa din sida att bli omåttligt populär hos ALLA sökmotorer och dom kommer att belöna dig med höga positioner.

Mer än så är det egentligen inte, sen är det bara att luta sig tillbaka och se pengarna strömma in på ditt affiliatekonto :)

Men det där med att tjäna 14350$ som där står på startsidan hos Profit Instrument... Som sagt, det går men sträva inte efter detta. Du kommer att bli besviken ;) Om du väljer en bra produkt med hög sökvolym och får in den på förstasidan på Google så kan du vänta dig ett par tusenlappar extra varje månad.

Gör sedan om samma sak så kanske du tjänar 7000-8000 kr nästa månad :) Tänk dig sedan när du har skapat 10 olika webbplatser. Då snackar vi big business min vän.

Jag kan säga att Profit Instrument är ett enkelt,smart och väldigt lönsamt system och det bästa är att det är enkelt för en nybörjare att komma igång snabbt. Allting förklaras med en väldig noggranhet.

För den lite mer avancerade användaren så rekommenderar jag Google Sniper 2.0. Här bör man kunna lite "basic stuff" innan man ger sig in i leken. Men det är också ett otroligt bra system för att skapa webbsidor som tjänar pengar på auto-pilot i flera år framöver !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar