ekonomibloggar.nu

söndag, juli 24, 2011

Artikel om hur man får mycket sökmotortrafik till sina nischade sajt

Jag hittade en trevlig artikel för någon vecka sedan när jag surfade runt the world wide web. Är du själv involverad i sökomotoroptimering så har du säkert hört talas om Wedholm ? Det är just den här mannen som har skrivit artikeln.

Själva artikeln handlar om hur du skapar en nischad sajt för att sedan få den att ranka bra hos Google och andra sökmotorer.

Mycket sökmotortrafik innebär att du först och främst får trafiken gratis och har du reklam på din sida såsom Google Adsense eller du promotar någon produkt som affiliate så kan du tjäna stora pengar på detta sätt.

Jag tyckte själv att artikeln var oerhört intressant och lättläst. Man behöver inte vara "expert" för att förstå vad han menar.

2 kommentarer:

 1. Riktigt bra artikel, tackar för tipset!

  Vill bara hålla med artikeln om vikten av att välja sökord som ger pengar. Jag la själv till en ny sida med nytt innehåll, än mer nischat, och lyckades öka mina adsense-inkomster med nästan det dubbla utan för den delen öka trafiken. Bara för att klicken gav mer. Så det behöver inte vara perfekt från början, det går att nischa ner sig även med en bredare site.

  SvaraRadera
 2. Nöjet är på min sida Per. Kul att du uppskattar tipsen.

  Helt rätt, där ger många uåå. Man vill ha det perfekt från första början men det är sällan det händer.

  Bara att jobba vidare och slipa på teknikerna :)

  SvaraRadera