ekonomibloggar.nu

fredag, juli 29, 2011

Gör din blogg mer attraktiv med Bloggextra's verktyg

Driver man en blogg vill man alltid komma på nya och intressanta sätt att göra sin blogg mer läsvänlig och mer attraktiv på marknaden. Idag är det rätt svårt att överhuvudtaget få några läsare att läsa ens blogg på grund av den stora konkurrensen på internet.
Nästan var och varannan människa driver ju sin egen blogg i hopp om att tjäna några extra kronor varje månad...

Det man kan göra för att förbättra sin blogg är att ge den en liten "makeover" om man inte är 100% nöjd.

Bloggextra är en tjänst där vem som helst kan bli medlem (underlättar om du har en blogg) och sen kan man skapa sina egna frågelådor, omröstningar, outfits och även få en massa bloggtips om hur du kan förbättra din blogg ännu mer !

Det bästa är att du inte bara "pimpar" din blogg till det bättre utan du får också GARANTERAT fler besökare och läsare helt gratis.

FRÅGELÅDA

Knåpa ihop en frågelåda där dina läsare både kan ställa frågor och svara på frågor som du ställer till dom. På så sätt vet du exakt vad dina läsare "kräver av dig ;)

OMRÖSTNING

Gör en egen omröstning där du själv undrar något. Ta sedan in svaren och lyssna på dina läsare.

OUTFIT

Ladda upp dagens outfit på Bloggextra och få tips på andras outfits samtidigt. När medlemmar ser din outfit på bloggextra kommer du att få fler besökare till din blogg !

BLOGGTORKA

Om du lider av "bloggtorka" någon dag så kan du läsa användbara tips och trix om vad du kan skriva om. Här finns något för alla sorts tycke och smak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar