ekonomibloggar.nu

lördag, september 08, 2012

Varför är bingo på nätet så populärt ?

Det är en fråga som jag har funderat på rätt mycket. Att spela bingo på nätet har både blivit ett sätt för att koppla av, bli en del i en trevlig gemenskap och samtidigt tjäna pengar. Just frasen "tjäna pengar" borde kanske stå inom citattecken då det givetvis inte är ett säkert sätt för att få en stadig inkomst på.

Ska man va ärlig så kan man inte påverka ett dugg vilka nummer som kommer upp så en hel tur är inblandat. Eller, det är ju faktiskt 100% tur om man ska va ärlig.

Det enda man man kan påverka är vilken bingobricka man väljer och där har man inte särskilt mycket att gå på...

3 anledningar till varför bingo har blivit otroligt populärt


Jag är själv en hyfsat aktiv bingospelare. Har man tråkigt en kväll och dessutom har några kronor över på sitt spelkonto så är det alltid trevligt att köpa en bingobricka. Dessa kostar runt 10-30 kronor beroende på vilket spelform man väljer och då har man garanterat ett stort nöje framför sig i runt 2-3 minuter.

Här nedanför kan du läsa om varför bingo är en trevlig spelform och varför, enligt mig, det har blivit så otroligt populärt de senaste åren.

1. Ett sätt för att umgås - Visst, man "umgås" inte i verkliga livet men för många, som sitter ensamma, kan det kännas som om man faktiskt umgås. Många skaffar även vänner på detta sätt. Man loggar in samtidigt och spelar på samma spel. Där brukar vanligtvis finnas en chattfunktion som man kan skriva i samtidigt som man spelar.

Där finns säkert många som även träffas i verkligen livet när man har spelat och pratat en stund. Man har ju samma intresse så då blir det lätt att börja umgås i verkliga livet också.

2. Chansen att vinna pengar - Det går inte att komma ifrån. Det går faktiskt att tjäna pengar på onlinebingo och där finns även enorma jackpottar att spela om! Detta lockar givetvis till spel för tänk om, tänk om man fru fortuna skulle le mot en just idag... Det är en trevlig tanke som sporrar de flesta till att börja spela.

3. Bingobonusar - Marknadsföringen av olika bingosajter har blomstrat upp rejält. Här finns gott om pengar att tjäna för bingoföretagen och detta är dem också väll medvetna om. Därför spenderas otroliga summor varje dag på marknadsföring och oftast erbjuds man som ny kund antingen gratispengar (brukar ligga på en femtiolapp) eller så får man ta del av en generös insättningsbonus när man sätter in pengar för första gången.

Då har man chansen att vinna pengar utan att spendera sina egna. Det är en hyfsat bra deal enligt mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar