ekonomibloggar.nu

måndag, september 03, 2012

Då har man skapat en ny webbsida med hjälp av Google Sniper 2.0

Innan juli månad började så bestämde jag mig för att försöka få upp en ny webbsida med hjälp av "reglerna" ifrån Google Sniper 2.0. Då det har varit sommar har man väl inte varit så extremt aktiv då det fanns andra saker som lockade mer. Men nu har man verkligen börjat få "lön för besväret" !

Den senaste veckan har mina Clickbank inkomster ökat rejält och det är nästan bara ifrån produkten som jag valde att marknadsföra med metoderna och strategierna ifrån Google Sniper.

$406,28 på bara 6 dagar !

Som ni kan se är det en hyfsat stor skillnad från förra veckans inkomster. Produkten jag valde är inom nischen viktminskning och tydligen var det ett rätt bra val. Efter att ha hört många lovord så bestämde jag mig för att köpa den och enligt mig är den kanon. Jag har som regel att aldrig marknadsföra produkter jag inte har testat då detta är totalt vansinnigt!

Då har man ju inte kunnat bilda sig en egen uppfattning och får man någon fråga så har man ingen aning om någonting. Då känner man sig hyfsat korkad skulle jag tro...

Sedan tidigare så har jag skapat ett par andra webbplatser med hjälp av Google Sniper 2.0 och dessa tjänar även en hel del pengar på auto-pilot. Men det är inte i närheten av vad inkomsterna har landat på den här veckan !

Förhoppningsvis så ska det flyta på bra nu och mellan $400-500 varje vecka hade dock inte varit helt fel.

Med andra ord, det går helt enkelt jäkligt bra nu och hösten kommer att bli fruktansvärt spännande på inkomstfronten. Har redan planer på att skapa en ny webbsida med en annan Clickbank produkt men för tillfället så bara njuter jag. Pengar är inte allt, men det är trots allt rätt bra att ha :)

6 kommentarer:

 1. Det var inga dåliga pengar du tjänar på detta vis, grattis! Känns som den typ av sidor du talar om, är det närmaste man kommer en passivinkomst.
  Kanske läge att ta sig en titt på Google Sniper.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar för det. Riktigt kul när man känner att det går framåt på inkomstfronten.

   Kan nog hålla med dig, visst krävs säkert lite arbete i framtiden men just nu kan jag bara luta mig tillbaka och logga in på mitt Clickbank kontot då och då ;)

   Jag gillar Google Sniper, här finns all nödvändig information om man vill bygga sajter mm... Finns mycket skitprodukteroch även dem har jag testat... Men Google Sniper håller vad den lovar.

   Radera
 2. Som helt ny på detta undrar jag ändå...hur "bra" kan det fungera om man skapar ett antal bloggar med "rätt" namn på blogger tex och där lägger in affalitelänkar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan säkert fungera hur bra som helst. Jag har själv skapat ett antal sajter med hjälp av blogger som rankar väldigt högt för hyfsat konkurrenskaftiga sökord.

   Men det lär nog krävas länkbygge om du vill börja tjäna riktigt fina pengar. Men allt detta och lite till tar Google Sniper upp och där finns också tips och trix för att effektivisera sig arbete på bästa sätt.

   Radera
 3. Jag är i valet och kvalet om jag ska ta hem google sniper... jag vill så gärna men jag är ju så misstänksam och skeptisk mot sånt av naturen (just när det handlar om pengar så är jag det...) Sen är jag inte så där superklipsk heller vad gäller HTML, bygga webbsidor (där kan tilläggas att jag faktiskt har läst webbdesign *skäms*) eller förstå processen bakom internetmarknadsföring heller... Jag förstår ju vad det går ut på men vill veta detaljerat och så är det inte i nuläget.

  Min fråga är... jag har fått en inbjudan att testa Google Sniper 2,0 för 1 dollar under 5 dagar... vill jag sen inte fortsätta får jag betala de återstående 67 dollarna. OM jag vill ha det då... betalar man 67 dollar PER MÅNAD sen eller? För det står ingenstans om det nämligen... men har sett att andra kräver en månatlig summa för deras program.

  Bra sida du har! Läser den från scratch nu haha!

  Ha det bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inget fel i att vara misstänksam. På internet SKA man vara det egentligen. Allt ät inte guld och gröna skogar på den platsen...

   Det behöver du inte heller vara. I Google Sniper kursen får man reda på alla nödvändiga detlaljer som krävs för att lyckas i cybervärlden.

   Joo, det stämmer. Det blir en prenumeration som man betalar varje månad. Det tycker jag personligen är lite onödigt men å andra sidan så betalar jag hellre för något riktigt bra istället för en engångsumma för något halvkasst.

   Tack så mycket! :)

   Radera