ekonomibloggar.nu

onsdag, september 19, 2012

En seriös möjlighet att skapa din business online

Skulle du vara intresserad att jobba i ett Team som har som mål att tjäna pengar online, jobba mindre samt sluta stressa igenom livet? En målsättning som går ut på att njuta mer av livet och bestämma sina egna arbetstider.

NordicProfit Team Sverige jobbar tillsammans för att skapa en stabil månadsinkomst online varje månad. Vi har gruppträningar och coachning online varje vecka. Vi utvecklar och skapar verktyg som vi använder i våra verksamheter dagligen. Vi har Automatiska System som utför 80% av allt arbete åt oss vilket gör att vi sparar in mycket tid och därför kan jobba mindre tid än på vanliga 7-4 jobb.

- Stabil inkomst online
- Veckomöten/utbildningar online
- Svensk Teamleader
- Hjälp att komma igång av personlig coach
- 100% provision på försäljning
- Hög inkomstmöjlighet

Vi har helt enkelt ett friare arbetsliv och kan själva påverka våra arbetstider. Självklart kan vi inte bara sitta och vänta på att pengar skall komma, vi måste jobba aktivt med vår verksamhet. Men tack vare alla hjälpmedel och de metoder vi använder kan vi minska den faktiska arbetstiden till 1-2h per dag.

Nästan alla våra verktyg är online baserade vilket gör att vi bara behöver tillgång till en dator med internet för att kunna arbeta. I dagsläget finns det tillgång till internet och datorer överallt i världen via hotell eller Internet Caféer. Med en Laptop med på resan är vi aldrig begränsade. Vi har vår arbetsplats med oss och kan ägna vår online business ett par timmar om dagen.

Känns det som du skulle vilja leva ett friare liv och ha en stabil inkomst online ? Varje måndag har vi introduktionsmöten med vår Teamleader via ett så kallat online möte (Webinar) Där vi kan delta från vår dator och lyssna på presentationen samt ställa frågor Live.

Om du önskar delta i detta möte och är intresserad av att veta mer, vänligen registrera dig på vår landningssida så får du information på din mail om hur du registererar dig på nästa möte!

REGISTRERA HÄR
http://nordicprofit.com/merinkomst/


Jag hoppas vi ses på nästa Intro möte!!

Peter Finneid, NordicProfit Team Sverige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar