ekonomibloggar.nu

måndag, september 10, 2012

Planerar du eller ditt företag en konferens i huvudstaden Stockholm ?

Om man driver företag så kan det vara all idè att planera in en konferens lite då och då. För att göra detta möjligt så krävs det att man undersöker möjligheterna kring var där finns lediga lokaler och även så stora lokaler som man önskar.

En väldigt populär stad när det gäller olika konferenser är vår vackra huvudstad Stockholm. Här finns stora möjligheter när det gäller lokaler men det som även lockar är utbudet att precis allt annat! Det är egentligen bara till att välja och vraka och har du några specifika önskemål så lär Stockholm kunna leverera detta ganska enkelt.

Mina egna erfarenheter när det gäller Stockholm och konferenser är rätt så begränsade. Jag har varit där en gång och detta utspelade sig för ungefär två år sedan. Det varade bara i en dag så det var inte mycket kött på benen man fick. Men samtidigt så var det oerhört roligt och man lärde sig en hel del.

Jag har själv planer på att starta företag och då kommer jag absolut fixa egna konferenser. Det är ett smidigt sätt att komma bort lite och de personer som jobbar för en kommer säkerligen att uppskatta det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar