ekonomibloggar.nu

fredag, december 25, 2015

eToro kampanjen börjar gå mot sitt slut - ENDAST $100 KVAR ATT SLÅSS OM !

Min eToro kampanj som jag drog igång i början på december börjar lida mot sitt slut och det är även en kampanj som varit uppskattad hos mina bloggläsare. Satte en maxgräns på att 5 personer kunde utnyttja den och hittills har 4 valt att ta steget för att tjäna pengar genom att kopiera andra traders på eToro. Riktigt kul!


Fortfarande finns chansen att signa upp konto och därmed få $100 av mig. Inga konstigheter, utan du FÅR $100 av mig bara sådär. Men som sagt, bara 1 plats kvar så först till kvarn... 

Jag vill ha $100! Hur gör jag ?

Väldigt enkelt. Klicka här och följ instruktionerna. Att starta upp ett eToro konto precis innan ett nytt år ska börja är helt perfekt! Jag lovar dig, väljer du att göra detta så kommer du att känna dig oerhört nöjd nästa december om du väljer att kopiera mina 5 "supertraders" som jag rekommenderar :)

Tillsammans ska vi ha ett fantastiskt 2016 på eToro!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar