ekonomibloggar.nu

torsdag, december 10, 2015

ÄNTLIGEN! 100 credit packs är uppnått på My Advertising Pays.

Då var äntligen det första stora delmålet uppnått på My Advertising Pays. 100 aktiva credit packs. En del har undrat varför just 100 credit packs är så viktigt att komma upp till. Anledningen är enkel. Nu kommer jag att tjäna mellan $50-60 varje dag och det innebär att jag kan köpa 1 nytt credit pack/dag. Det kommer med andra ord att gå hyfsat snabbt att "bygga upp" en högre inkomst på MAP numera...


Har även plockat ut sammanlagt $100 till mitt Payal konto sedan jag startade den 15:e augusti 2015. 


Senaste uttaget gjorde jag den 2:e december och det var på $40. Tar mellan 5-8 timmar att få sitt uttag godkänt och då sitter pengarna på mitt VX Gateway konto (betalningslösningen som MAP använder sig av). Därefter är det bara att skyffla vidare mina intjänade cash till mitt Paypal konto eller till mitt bankkonto. Efter ungefär 24-48 timmar kommer pengarna in där. Så allt är så otroligt smidigt när det gäller uttag via MAP måste jag säga :)

MAP 2.0 är på gång!


Igår gick Mike Deese (grundaren av MAP) ut med en uppdatering som rör arbetet med MAP 2.0 och är du en "mapper" vill du nog gärna läsa vad som pågår. My Advertising Pays håller på att förändra livet för tusentals människor runt om i världen och så även för mig :)


Vad väntar du egentligen på ? Har du fortfarande inget MAP konto så missar du allt det roliga! NU är den bästa tiden att skaffa ett innan 2.0 versionen ska släppas. Jag hjälper dig att komma igång. Det är nämligen superenkelt med min egenskrivna MAP guide som du får ta del av kostnadsfritt om du väljer mig som din sponsor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar