ekonomibloggar.nu

torsdag, december 03, 2015

13 månader med copy trading på eToro - Lite över $8.000 har tagits ut i vinst ! (JANUARIKAMPANJ: JUST NU GER JAG BORT $100 !)

eToro var något som jag trodde rejält på. Äntligen hade jag lyckats hitta något som skulle generera pengar långsiktigt och inte ännu en av de "get rich quick scheme" som nätet formligen kryllar av. Nu har det gått 13 månader sedan jag startade upp mitt eToro konto och utvecklingen har varit mirakelbra !

Jag tänkte att jag skulle tjäna bra med pengar över en en lång tid, inte hade jag i min vildaste fantasi kunnat tro, bara 13 månader senare, att jag skulle kunnat plocka ut $8132 (runt 70.000 SEK) i ren och skär vinst till mitt bankonto !!! Känns mer än overkligt...

Bilden här nedanför är ifrån juni månad 2015. Då såg det riktigt bra ut med $5049,63 på kontot.Följande bild är ifrån den 30:e november 2015. På bara 5 månader har alltså de 5 traders som jag kopierar sammanlagt nästan tjänat $11.000 till mig! Jag har inte lyft ett enda finger själv för att dra in $11.000 på 5 månader och det känns också hyfsat overkligt... Med andra ord, jag har hittat 5 traders som levererar på ett ganska bra sätt :)


November månad har utan tvekan varit den allra bästa på hela året som du kan se på bilden här nedanför! Kontot har ökat med inte mindre än 65,37%. Men det ska sägas att jag själv gjort några enstaka trades och det med stor framgång. Men mina 5 "supertraders" har ändå stått för den största framgången. Har varit som ett litet barn på julafton hela november när saldot bara ökat hela tiden ;)


Det är bara att gratulera alla som hittills har valt att signa upp eToro konto via min länk och som då även började kopiera samtliga 5 traders. Var för någon dag sedan i kontakt med en kvinna som jag hjälpte komma igång med copy trading i mitten på oktober. Hon valde att sätta in $1500 från början och även kopiera samtliga 5 jag rekommenderade. Hon var smått euforisk då hon tjänat fina cash under november! Älskar att kunna hjälpa andra till ett bättre ekonomiskt liv. Det brinner jag verkligen för.

Januarikampanj - DU FÅR $100 AV MIG !

Jag vill fira att det går så bra för mig med att ge bort en bonus till de 3 första som väljer att signa upp ett nytt eToro konto via den här sajten. För att få $100 i bonus av mig krävs det att du:


1. Registrerar ett nytt eToro konto via den här länken.

2. Sätt in MINST $400 på ditt nystartade konto. Vid in mindre summa är du inte berättigad till någon bonus av mig. Insättningen kan ske på flera olika sätt. Paypal och bankkort är det vanligaste. 

3. Skicka iväg ett mail till mig. Min E-post adress hittar du på min kontaktsida.

4. Du får svar inom 1-2 timmar och då kommer jag att avslöja vilka 5 traders som jag kopierar och även fråga dig hur du vill ha din bonus på $100. Det enklaste är med Swish eller via Paypal men har du inte detta så löser vi de så inga problem.

Men kom ihåg, kampanjen gäller bara de 3 första personerna som signar upp konto. Därefter stänger jag ner kampanjen. Ser fram emot att hjälpa just dig att komma igång med eToro ! :)

Mer läsning gällande eToro finns på den här sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar