ekonomibloggar.nu

torsdag, november 19, 2015

90 CREDIT PACKS !!! Och över 500$ på bara 10 dagar...

Det har nu gått 95 dagar sedan jag började min MAP resa och mitt första stora delmål är inom räckhåll. Dvs, att nå 100 credit packs. Alla "mappers" runt om i världen säger nämligen likadant. Innan man har nått den magiska gränsen på 100 CP så kan det kännas lite trögt och det är 110% sant.


Bilden här ovanför är hämtad inifrån mitt MAP konto. Som du kan se har jag i idag 90 aktiva credit packs och sedan den 15:e augusti 2015 (då jag startade mitt konto) har jag sammanlagt tjänat 2072,91$. Det är en daglig inkomst på ungefär 23 dollar.

Tänk själv om du tjänat 23 dollar VARJE DAG med hjälp av My Advertising Pays. Då hade du plötsligt haft en extrainkomst på ungefär 700$/månaden. Med dagens dollarkurs så rör det sig om 6000 SEK ! Jag vet inte hur du tänker men för mig gör 6000 kr extra i månaden en enorm skillnad på livet.

Sedan min förra uppdatering, som skedde den 8:e november, så har jag tjänat över 500$. På bara 10 dagar... Från 1558$ till 2072$. Fantastiskt :)

Min plan

Planen är fortfarande att komma upp till 100 credit packs såklart. Efter det så ska jag börja ta ut pengar varje vecka till mitt Paypal konto. Antingen 1 eller 2 gånger. Men ska självklart fortsätta med att återinvestera en hel del tills jag kommit upp i 200 CP. Därefter så får jag se lite hur jag agerar. 

Det här är bara början...

Fick mail från min MAP sponsor igår. Här nedanför hittar du ett textstycke som jag tyckte var väldigt intressant att läsa. 

Klicka för större bild!
Ställ dig nu frågan. Ska jag signa upp ett eget MAP konto och börja tjäna pengar från och med idag eller ska jag bli en av de personerna som kommer att sitta och ångra mig resten av livet för att att jag inte vågade ta chansen ? Tjäna pengar eller ångra dig... Make your choice.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar