ekonomibloggar.nu

söndag, november 01, 2015

77 dagar med MAP - Uppe i 50 credit packs!

Då var mitt första delmål avklarat när det gäller My Advertising Pays. Har lyckats med bedriften att komma upp i 50 aktiva credit packs :)


Det var 77 dagar sedan jag startade mitt konto och sedan dess har jag tjänat 1326,27$. Runt 11.000 när vi snackar svenska kronor. Det blir ungefär 17,20$ om dagen. Jäkligt fint att tjäna de pengarna på 5-10 minuter måste jag säga. 

Men egentligen spelar det ingen roll hur mycket pengar man tjänar. Den viktigaste frågan är självklart:

Går det att ta ut pengarna man tjänar ?


Som du ser så fungerar uttag hur bra som helst. Jag gjorde ett uttag på 20$ till mitt VX Gateway konto och pengarna anlände inom 24 timmar. Därefter skyfflade jag över cashen till mitt Paypal konto. Även den överföringen tog runt 24 timmar. Hur enkelt och smidigt som helst med andra ord :)

Nästa mål jag har är att komma upp i 100 credit packs så snabbt som möjligt. Då kommer jag att kunna köpa ett nytt credit pack ungefär varje dag och då är vägen mot 1200 CP inte längre så lång... Spännande värre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar