ekonomibloggar.nu

tisdag, november 03, 2015

MAP - Långsiktigt stabilt företag som bland annat arbetar med en 15-årig marknadsplan

Här kommer något som nog får en del skeptiska personer att tänka om angående MAP och deras verksamhet. Företaget har nämligen gått ut med information om att de arbetar med en långsiktig marknadsplan som sträcker sig över en 15-års period. Många såna här profit sharing program är ju allt annat än stabila och försvinner allt som oftast från marknaden men MAP is still going strong och kommer att göra det i många år till!

Väldigt goda nyheter och för min egna del börjar det "hetta till" rejält inne på kontot.


För 2 dagar sedan var jag uppe i 50 credit packs och nu är antalet 53 ! Inget snack om saken, tempot på de intjänade profit sharing cashen trappas upp för varje dag som går och mer ska det bli...

För övrigt så är det dags för ett nytt MAP event till helgen! Nu är det Italiens tur att stå värd för kalaset.

Klicka för större bild
Så skulle du vara i Rom på lördag så kan du alltid besöka eventet. Jag kommer inte att vara där men när det ska firas 2-års jubileum i Köln en bit in på december så är min tanke att vara där. Kommer bli ett sjuhelsikes MAP party som nog ingen medlem vill missa :)

Så med andra ord, framtiden för My Advertising Pays är väldigt ljus och inte minst för alla oss medlemmar ! Så ni som redan har skaffat konto, STORT GRATTIS! Inkomsterna från MAP kommer att förändra ditt liv till det bättre. Och till er som fortfarande inte är med och äter av kakan, varför ? Vill du inte vara med och tjäna grova dollars på den enorma annonsmarknaden ? Om så är fallet så hjälper jag dig att komma igång och börja tjäna pengar redan idag! (MAP GUIDE PÅ SVENSKA INGÅR GRATIS VID REGISTRERING)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar